[資源] 增值券及sim價格

[email protected]/2/17
有平價的券/卡:
九龍區:6#+10#、42#  土瓜灣、九龍灣

香港區:7#、14#、18#、32#、36#、64#、66#  西灣河、中環、北角、灣仔

新界區:1#、49#、51#、62#  粉嶺、元朗、大埔、大圍

YTmNT9j (1).jpg

地點:粉嶺華明邨街市好朋友店
營業時間:??-5pm

充值券:[[Hello、Hemat、Ceria、CSL 橙券、Kabayan、Rekanan、數賓數印]] $50/$20$48/$19.5

Sim:Hemat賣$37、Rekanan賣$46、Kabayan賣$36、Pay-per-use數賓數印賣$49

開呢個post希望得各位師兄姐開心些牙你所知邊度入貨平,以便集中列出各款常用嘅券/sim賣價,如有嗰間舖所賣嘅貨嘅相片同埋幫手寫埋各款券/sim價格就至好!小妹住&工作都在北區所以當知道呢頭有平券就立馬些牙,希望能拋磚引玉,些些

量購:
Hello充值券:
1)        環球1/F $20券賣$370買20送1=21張(2018年1月到期) 資料來源h10m師兄http://www.hkepc.com/forum/redir ... 94&pid=35080108
2)        [email protected]$50券買5張$47.5@ 及 北角春秧街$50劵買5張$47.5@
(以上第2項嗰兩個係舊資料有冇師兄姐們幫忙更新一下???)

另外,已知:
西灣河有間叫X成嘅舖頭都有賣增埴券,又有冇師兄願意報料佢啲券價格如何呢?

嘩... $48張HEMAT 50劵  等我去買番 50張先

量購:
Hello充值券:
1)        環球1/F $20券賣$370買20送1=21張(2018年1月到期) 資料來源h10m師兄
2)        北角街市 ...
jbnlok 發表於 2017-1-29 17:40

得閒同你些呀... 不過過年前已經休息.

嘩... $48張HEMAT 50劵  等我去買番 50張先
貧果 發表於 2017-1-29 17:48

我買過最平 $44

最完無幾耐, 就出現 fuxx u policy 唔知一而發 地獄事件, 之後我就同 hea 妹分左手.

支持c姐

Tkw炮仗街SF對面, kabayan $50 賣$48

via HKEPC Reader for Android

量購:
Hello充值券:
1)        環球1/F $20券賣$370買20送1=21張(2018年1月到期) 資料來源h10m師兄
2)        北角街市 ...
jbnlok 發表於 2017-1-29 17:40

親身買過:
西灣河 Hehe 增值券,單飛都係 $47.5
唔記得 hehe 卡賣幾多,好似都有平少少

敬告各位 CHing 唔好殺雞取卵

得閒同你些呀... 不過過年前已經休息.
yamtw 發表於 2017-1-29 18:10

等師兄報料,謝謝

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android

支持c姐

Tkw炮仗街SF對面, kabayan $50 賣$48

pkf 發表於 2017-1-29 18:37

謝謝師兄,知唔知其他充值券或者sim價錢呢?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android

謝謝師兄,知唔知其他充值券或者sim價錢呢?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android ...
jbnlok 發表於 2017-1-29 20:26

問過無平~~

Hehe
Hello

原價

其他卡無就無特別問