人仔5gb

人仔台5gb $108 抵唔抵用(用緊hello),大家比下意見????????????????

抵呀,go go go

你2CM賣G,等如唔使交月費。

你2CM賣G,等如唔使交月費。
yamtw 發表於 2017-2-4 17:47

108蚊PLAN唔可以2CM賣DATA

我覺得值得轉。 用緊2個$88 number都升左上$108。  簽24個月。

我覺得值得轉。 用緊2個$88 number都升左上$108。  簽24個月。
hyperbola 發表於 2017-2-5 20:25

人仔有乜好過
Sun
Hkbn?

人仔有乜好過
Sun
Hkbn?
QAFHK 發表於 2017-2-5 21:09

續約好少加價 通常原價續 算唔算優點?

人仔有乜好過
Sun
Hkbn?
QAFHK 發表於 2017-2-5 21:09

呢4間都係一擔擔, 如果用開人仔, 升級4G係可以隨時升, 如果轉台要等完約, 而且合約期只需12個月, 其餘有D要24個月

呢4間都係一擔擔, 如果用開人仔, 升級4G係可以隨時升, 如果轉台要等完約, 而且合約期只需12個月, 其 ...
edenli 發表於 2017-2-5 21:34

同意。

續約好少加價 通常原價續 算唔算優點?
leung128wp 發表於 2017-2-5 21:23

以前算,而家唔算,仲可以講有啲老襯添,因為呢排個個畀黃油雞既108/5GB打到方寸大亂,個個都亂出招,人仔亦一樣,除咗搞108/5GB,最近又搞咗個送雙倍數據,$198就有6GB,但又只限新客。

其實,係叫啲舊客約滿後走。

因為我個係$200全包,去年中都仲叫做平,那時個個都做$268/5GB,但去年十月左右就開始越嚟越唔對路了,差不多畀多一倍價錢。

最弊係人仔自從去年頻譜重新分配後,4G既速度大不如前,大多數地方及時間,都係3G速度快過4G,講極都不願回應,叫4G客情何以堪?即係叫你走。