終於要與3HK說分手……

$51 Plan,3G 7.2M 無限 1G FUP。
今年死都唔肯送400分鐘通話時間俾我。
無奈之下,只好說分手。

差唔多用量嘅話,係咪都係轉去Hemat開$38/Plan係最佳嘅選擇?

HEHE卡限速3.6MB,你自己接唔接受到先?

$51 Plan,3G 7.2M 無限 1G FUP。
今年死都唔肯送400分鐘通話時間俾我。
無奈之下,只好說分手。

差唔多用 ...
mdws2002 發表於 2017-2-7 10:05

$51 plan 今時今日都好難有得續或者出, 最盡都只係有 $69 限速 plan,
    仲要唔係時時有, 要睇彩數.

唔係話送就送
個plan code冇好難夾硬add落去

$51 Plan,3G 7.2M 無限 1G FUP 冇通話分鐘 ?

$51 Plan,3G 7.2M 無限 1G FUP 冇通話分鐘 ?

係啊。
四年前出iPhone搭送嘅豬頭骨嚟。
只有上網,無通話時間。
過咗兩年,完咗iPhone Plan,佢又肯送400分鐘通話時間俾我。
所以,先繼續用。
續咗兩年之後,今年無得再送囉………

唔係話送就送
個plan code冇好難夾硬add落去
留白兄 發表於 2017-2-7 10:25

噢!咁睇嚟即係無就無囉。
點扭計都無法囉。

回覆 7# mdws2002

HEHE啦

$51 plan 今時今日都好難有得續或者出, 最盡都只係有 $69 限速 plan,
    仲要唔係時時有, 要睇彩數 ...
timothychu 發表於 2017-2-7 10:21

咁講法,其實即係續返都仲叫抵用?
P.S︰其實無得送,都仲可以每個月加$10買1000分鐘通話時間嘅。

HEHE卡限速3.6MB,你自己接唔接受到先?
TE7489 發表於 2017-2-7 10:11

如果只係一般Whatsapp/WeChat居多嘅話,兩者應該都分別不大吧?