日本8天 600M上網卡

我輕量用(用作google map, 找 info) (3G or 4G OK)
600m 至1GB OK
邊度有售?
THX

點解係8日唔係7日咁得意?

我本來想推介Freetel,鴨記有得賣,但有人話貴,下面有評測報告:

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/205700/

真係唔明 買張卡要百幾 重要得2GB 點解唔租蛋玩無限(真無限) 條數都係一樣 但速度同 使用量就多好多

AIS sim2fly (softbank)
    Docomo

真係唔明 買張卡要百幾 重要得2GB 點解唔租蛋玩無限(真無限) 條數都係一樣 但速度同 使用量就多好多 ...
index1942 發表於 2017-2-7 13:58

我就係情願買咭唔租蛋
又要專登去租去還 又要叉多舊野帶系身
行過鴨記唔洗一舊水有七天無限
你理得人咁多野啫?

我就係情願買咭唔租蛋
你理得人咁 ...
leung128wp 發表於 7-2-2017 14:14

support x 1

真係唔明 買張卡要百幾 重要得2GB 點解唔租蛋玩無限(真無限) 條數都係一樣 但速度同 使用量就多好多 ...
index1942 發表於 2017-2-7 13:58

因要買2張 for 2 人, 一人一張, 有乜事走失可whatsapp 致電對方.
速度(2 Mbps都OK) 同 使用量不重要, 我次次去10日8日用不到400 M.
我不會俾咁多$去旅行仲要掛住上 FB 打卡,po相,追劇......,  上網只係for 找 info, 等人有急事可whatsapp 找到我

我就係情願買咭唔租蛋
你理得人咁 ...
leung128wp 發表於 2017-2-7 14:14

冇錯, d 人唔知頭唔知路就諸多 comment, 唔用旦梗係有理由架啦(見上文).
問乜咪答乜囉

點解係8日唔係7日咁得意?

我本來想推介Freetel,鴨記有得賣,但有人話貴,下面有評測報告:

...
TE7489 發表於 2017-2-7 12:03

因為去8日囉,  7日都得既

我復活節都會去8日,想知邊款卡平靚正