一卡兩號儲值卡

各位師兄...小弟想問下以家鴨記仲買唔買到舊既一卡兩號儲值卡?趕住返大陸旅遊....一定要有內地號碼...

各位師兄...小弟想問下以家鴨記仲買唔買到舊既一卡兩號儲值卡?趕住返大陸旅遊....一定要有內地號碼... ...
siuchion 發表於 2017-2-7 12:15

之前見到仲有嘅,係聯通嘅跨境王。
但係就無留意嗰款跨境王係新版定係舊版啦。

去火爆哥買張隨意King,不過依家開卡唔知仲有冇大陸電話

之前見到仲有嘅,係聯通嘅跨境王。
但係就無留意嗰款跨境王係新版定係舊版啦。 ...
mdws2002 發表於 2017-2-7 13:13

而家講明左無左大陸號 (即使你買到)

而家講明左無左大陸號 (即使你買到)
pikpikpik 發表於 2017-2-7 14:16

所以就係要搵返舊版...我見Y拍有賣

siuchion 發表於 2017-2-7 14:58

上面ching嘅意思係即使你買到舊版,都要喺“指定日期”前開啟先有大陸冧巴,過咗“指定日期”開啟就算係舊版都冇大陸冧巴,個指定日期我諗應該過咗,有錯請指正。

上面ching嘅意思係即使你買到舊版,都要喺“指定日期”前開啟先有大陸冧巴,過咗“指定日期”開啟就算係 ...
gohkepc 發表於 2017-2-7 15:37

Yes, goto SSP, someone opened before, so deducting $

siuchion 發表於 2017-2-7 14:58

Y拍個D買到都要轉名啦……
改用從化卡啦

上面ching嘅意思係即使你買到舊版,都要喺“指定日期”前開啟先有大陸冧巴,過咗“指定日期”開啟就算係 ...
gohkepc 發表於 2017-2-7 15:37

買左張一卡兩號,啟用限期寫住30/06/2017,咁應該唔搞任何野就用得啦,我諗我都係用一次咁大把

買左張一卡兩號,啟用限期寫住30/06/2017,咁應該唔搞任何野就用得啦,我諗我都係用一次咁大把 ...
siuchion 發表於 2017-2-7 21:45

要等師兄開卡後,咪知道還有沒有大陸號碼。