萊卡 要搶 賓賓 聰明卡 嘅客嗎?

又再出新嘢... 仲要再平過以前 10G 無限 plan 喎,而且一樣有無限打出電話,同網內無限通話,不過佢話要 CC/DC 俾錢先平俾你,又好似麻煩咗啲喎
不過賓賓聰明卡好少聽有港仔/女用,無他,計劃無吸引力,其他服務好鬼迎合賓賓需要

有無连结?

ping 繼續有 300+ 保證的話,可以有幾吸引?
仲要學埋傷心電訊D cheap 嘢,賣 $48 credit 嘅卡,但個 plan 要 $49

仲要學埋傷心電訊D cheap 嘢,賣 $48 credit 嘅卡,但 ...
phonetick 發表於 2017-2-8 13:25

有埋打出

萊卡官網

仲要學埋傷心電訊D cheap 嘢,賣 $48 credit 嘅卡,但 ...
phonetick 發表於 2017-2-8 13:25

用得萊卡,就預咗high ping time

"你所打既電話暫時停止服務"

如果您有任何問題或想要瞭解更多有關Lycamobile的資訊,請與我們聯繫。我們提供廣東話、普通話、英文的客戶服務。

客服工作時間為: 週一至週日 08:00- 20:00。
請聯繫客服:

從Lycamobile直撥 141
    費率:免費
    從座機或其他手機直撥+852 5234 0141,海外用戶請撥 +852 5808 2694
    費率: 依照您與其他電信商的合約,可能會有額外費用產生。
    您也可以透過填寫以下表格,將您的問題寄送給我們。

Unlimited data for 10GB after that throttle the data speed.  我仲有甘幾蚊係張卡度, 可以入多$30 玩埋佢就收工.

呢張卡有個好處係無月費, 我放係屋企當屋企電話用, in case 手機無電, 聽吾到響都多個 no. 搵.

請問有無師兄師姐試用過 $49 呢個新plan?

http://www.lycamobile.hk/cn/bundle?id=AIO

如果好用后備號碼都好!????