[測試] 有無師兄用過數碼賓108 plan

有無師兄用過數碼通賓卡,108 plan,可唔可以貼一貼speedtest.足唔足1Mbps?

via HKEPC Reader for Android

用手機wifi share 出來

用手機wifi share 出來
coffee21 發表於 2017-2-11 12:41

柒wing

ping好似高咗啲,即係玩唔到online game?

ping好似高咗啲,即係玩唔到online game?

ken2006i 發表於 2017-2-11 13:52

我用來睇myth super 同 telegram, 手機game 都仲可以

補充少少,share 部機只係出得 3・75g,可能係咁個ping 高d

我用來睇myth super 同 telegram, 手機game 都仲可以

補充少少,share 部機只係出得 3・75g,可能 ...
coffee21 發表於 2017-2-11 14:12

3g ping係會高啲。凈係上網,加埋其他費用,你張咭要交幾錢?

3g ping係會高啲。凈係上網,加埋其他費用,你張咭要交幾錢?

via HKEPC Reader for Android ...
ken2006i 發表於 2017-2-11 14:34

我只係用來ipad 上網,108/month
比較特別,iphone 可以放 hotspots, 但ipad mini 就唔可以,攪到要搵部機share data 返出來

我只係用來ipad 上網,108/month
比較特別,iphone 可以放 hotspots, 但ipad mini 就唔可以,攪到 ...
coffee21 發表於 2017-2-11 14:38

唔洗行政費之類費用?即係我去街市買張50蚊咭增值埋,開108 plan,每個月凈係扣108?咁好似ok喎

1Mbp,卡巴人平些

長期一Mbp的