情人節呢d電話plan分明屈條仔送電話比條女

痴線,雖然計番唔算貴,
但如果同條女一齊join,
又冇理由問條女夾番一半錢

應該出情人plan,屈晒啲仔出錢,同時,女方既卡,可以睇到男方既通話紀錄,防止走私,實大賣都得嘞,啲女實嗌去Join啫。

咁又未必, 可能有囡囡JOIN 送比男友呢

有三種組合: 囡囡,仔仔,囡仔     

咁又未必, 可能有囡囡JOIN 送比男友呢
貧果 發表於 2017-2-14 17:17

有,點會冇,留意上圖得一張sim卡only 另外果部用Wi-Fi,其實唔錯,即係用來溝女,借別的女仔放Wi-Fi,增加一腳搭兩船的機會,都好丫

via HKEPC Reader for Android

應該出情人plan,屈晒啲仔出錢,同時,女方既卡,可以睇到男方既通話紀錄,防止走私,實大賣都得嘞,啲女實 ...
momo4321 發表於 2017-2-14 17:14

我係仔我實搵理由推左佢

痴線,雖然計番唔算貴,
但如果同條女一齊join,
又冇理由問條女夾番一半錢
熊小子 發表於 2017-2-14 16:47

邊個台咁有創意?不過唔關獨男事~

每月2GB數據市價$78 左右 (HELLO卡)
(438-78)*28/2=5040一部V20, 唔通3HK相信愛情令人盲目?

每月2GB數據市價$78 左右 (HELLO卡)
(438-78)*28/2=5040一部V20, 唔通3HK相信愛情令人盲目? ...
edenli 發表於 2017-2-14 21:23

出淨機($5000 以下)又有野送, 再自己去上108 plan (5GB) 仲抵....邊會有人一次過出2部V20咁貴, 仲要用2GB plan邊夠用...