[資源] 中國聯通日租卡 大喜了 [聯通日租集中討論區]

.
大喜了,
中國聯通日租卡本地流量1元500MB 免費大升級,
升級後是流量1元500MB,

send ZTC4616 去 10010, 升做1元500MB, 1元10GB 視頻日租卡,

send ZTC4617 去 10010, 升做1元500MB 日租卡,

全國免費接聽, 打全中國 0.25元/ 分鐘

我剛剛由日租卡升做視頻日租卡, 下月1號生效,

請注意, 升級後是不能降級, 在香港 send sms 去 10010 要收 0.1元, 贈款,贈數據及已購買的數據包未知可否帶同一起升級.

ztc4616除咗多咗1元10G視頻之外,同ztc4617有咩分別?聯通日租卡第二年要收番月租6蚊,咁樣轉會唔會重頭再計過?

.
我相信除咗多咗1元10G視頻之外, 係完全冇分別,

http://www.10010.com/goodsdetail/511611083011.html
http://www.10010.com/goodsdetail/511607081368.html

如果擔心沃tv, 優酷及樂視apps 靜雞雞上網而導致唔見1元, 可以只升級做省日租卡.

春節過後, 大陸電信商爆減價戰, 果6元月租隨時唔使比, 就算要比, 咪換過第二張卡囉.

詳細情況都要等下個月1號, 新計劃開始, 先知係繼續之前一年定係重新計過一年.
.

我都叫了我國內朋友幫我買一張,省内流量就值得買。

.
大喜了,
中國聯通日租卡本地流量1元500MB 免費大升級,
升級後是省流量1元500MB,

send ZTC4616 去 10010, ...
Tencent700 發表於 2017-2-16 12:01

請問呢張卡在香港漫遊時可以收邊[幾]間網絡?

請問呢張卡在香港漫遊時可以收邊[幾]間網絡?
post 發表於 2017-2-16 17:27

CSL and 3
.

CSL and 3
.
Tencent700 發表於 2017-2-16 20:03

多謝回覆。

我都叫了我國內朋友幫我買一張,省内流量就值得買
tong6388 發表於 2017-2-16 17:27

省外流量收費如何?

省外流量收費如何?
post 發表於 2017-2-16 20:06

我估可以買全國流量包掛。未有卡在手,到了手set埋用手機營業廳就清楚啲。如果零月租一卡兩號嘅免費流量可以轉過去就無得頂。