中移從化10蚊1G開通一問

有冇ching知點申請?
禁左申請都話唔係受邀會員
試過follow埋佢v7又做微會員咁都唔得

求教

有冇ching知點申請?
禁左申請都話唔係受邀會員
試過follow埋佢v7又做微會員咁都唔得

求教

...
ArGaShi 發表於 2017-2-20 00:17

而家無咗了

現做緊 7天¥19.9 20gb省內

oh 明白 Thanks
見佢仲有得揀話去到2月28以為仲申請得添
20G真係誇, 上去一兩日點用得晒

我覺得應該仲有辦法買到 $10 1G 600MB 國內 + 424 MB 省內流量嘅。我見淘X 有賣,但要比多賣家 $1.x 到 $5.x 不等, 視乎同邊間買啦

我見落單後要收個 sms 再 send 比賣家辦理,最終一樣扣你戶口$10,所以我估有唔知咩方法買到,但我地唔知嘅唯有比小小錢人地賺啦...

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

我覺得應該仲有辦法買到 $10 1G 600MB 國內 + 424 MB 省內流量嘅。我見淘X 有賣,但要比多賣家 $1.x 到 $5. ...
kevinckc 發表於 2017-2-20 02:05

個啲係流量劵黎
download 廣東10086 app 都有時可以玩遊戲拎流量劵

周不時都有免費 200m劵, $10 1G plan 劵

不過個 app 強制性要聯絡人 access... (所以上唔到 google play store)
私隠就閣下自理了

個啲係流量劵黎
download 廣東10086 app 都有時可以玩遊戲拎流量劵

周不時都有免費 200m劵, $10 1G plan ...
misaki83 發表於 2017-2-20 02:15

唔係好明,個 plan 一樣係 600 MB 國內 + 424 MB 省內 7 天 嘅? 即係人地有辦法幫我個戶口扣 $10 去買呢種流量劵?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

唔係好明,個 plan 一樣係 600 MB 國內 + 424 MB 省內 7 天 嘅? 即係人地有辦法幫我個戶口扣 $10  ...
kevinckc 發表於 2017-2-20 02:24

流量劵可轉賬比第二個 account ( account =  電話號碼)

taobao 賣家係賣 (轉賬) 一張 $10 1G 劵比你個 account (無本生利架)
有效期內用就 扣你 account 錢 $10

10蚊雞無左好耐啦

從化卡係特殊卡,就算有着數都冇你份,因為你已經着數左