大家點買儲值卡黎玩?

依家點買儲值卡最抵?

我返工地方就無上網,要開電腦比部電腦share wifi...

為咗慳 $5 打咁多字,CHing 真係令人欽敬

依家點買儲值卡最抵?

我返工地方就無上網,要開電腦比部電腦share wifi...

咁我用LG V10 有雙卡雙待

原 ...
bmbm0606 發表於 2017-2-21 00:14

所以我都頂唔順行384-128kbps,節儉都要去電話鋪買張電話卡上網,買得多自然認得自己個樣 跟住冇貨 便利店姐姐話買曬,跟住笑

via HKEPC Reader for Android

我自己用緊
CSL 4G 7.2mbps 7日3激
$35

我自己用緊
CSL 4G 7.2mbps 7日3激
$35
富貴果 發表於 2017-2-21 08:00

Csl $35是那張?綠卡

依家點買儲值卡最抵?

咁我用LG V10 有雙卡雙待

原 ...
bmbm0606 發表於 2017-2-21 00:14

Ching ,有無試過玩kabayan , my friend, network III ,半日卡,全日卡,lyca $49 無限任上(要信用卡登記)....重有好多???? .請參考其他ching post!

Ching ,有無試過玩kabayan , my friend, network III ,半日卡,全日卡,lyca $49 無限任上(要信用卡登記) ...
迷魚 發表於 2017-2-21 08:05

而家玩lyca一個月的數據卡 ,路過,5天內寄到府上

而家玩lyca一個月的數據卡  ,路過,5天內寄到府上

via HKEPC Reader for Android ...
man0123 發表於 2017-2-21 08:08

Ching   等你包膠!我都想試紫米,wifi蛋 share wifi speed test. 日常上網Viu/mytv睇戲順吾順邊D睇吾到? Thx
利申:好久之前試過$68 包月 ,睇吾到mytv,本地視頻. 吾知而家有無好到。

藍卡 50蚊 穩定煲劇 睇漫畫 打機 都岩用 但唔會快 ...
bmbm0606 發表於 2017-2-21 00:14 [/quote]

主要係kill time 唔好嘥錢追求速度啦。其實kabayan應該夠晒你用,連上台月費plan 合約 都可以到期就mnp走去儲值卡好過啦。
見到咁多人買貴plan好唔抵!

Ching   等你包膠!我都想試紫米,wifi蛋 share wifi speed test. 日常上網Viu/mytv睇戲順吾順邊D睇吾到 ...
迷魚 發表於 2017-2-21 09:02

有冇師兄試過行vpn?