有冇人知點解而家數碼通本地儲值卡點解貴左咁多

之前就話送$8,又話炒iphone,而家冇晒呢d野
鴨記以前賣$24-25,而家普遍都$30
有冇師兄知點解

貴咪少人用會快囉,唔好咩,

之前就話送$8,又話炒iphone,而家冇晒呢d野
鴨記以前賣$24-25,而家普遍都$30
有冇師兄知點解 ...
stern123 發表於 2017-2-21 15:18

現在開新卡會多送$25,只可用在數據....

好似祗有二月底前啟動先送廿五蚊
下個月冇送又會跌番價

現在開新卡會多送$25,只可用在數據....
zakumark 發表於 2017-2-21 15:33

順帶一問,其實呢個係點送法?
我見到佢有短訊話送$25,但係開一個月數據組合照扣我$38

順帶一問,其實呢個係點送法?
我見到佢有短訊話送$25,但係開一個月數據組合照扣我$38 ...
stern123 發表於 2017-2-21 15:45

不適用申請數據月費

咁又冇乜特別,$25淨係開到一日數據

好似祗有二月底前啟動先送廿五蚊
下個月冇送又會跌番價
kiuwong 發表於 2017-2-21 15:41

通常都會續送,唔送跟本無人買.....當然真係唔排除佢會cut,咁就無辦法

通常都會續送,唔送跟本無人買.....當然真係唔排除佢會cut,咁就無辦法 ...
DGCNYO 發表於 2017-2-21 16:21

嗱,咁嘅,作為新手級用就明白,首先係威一插即上網,那問扣下扣下就。。送去堆填區,個人玩法買759話音寬頻卡有折,之後點大家明白

via HKEPC Reader for Android

嗱,咁嘅,作為新手級用就明白,首先係威一插即上網,那問扣下扣下就。。送去堆填區,個人玩法買759話音 ...
man0123 發表於 2017-2-21 16:35

759果張係SMT卡賣$24-25果陣俾人話係水魚卡,係而家SMT卡加左去$30,相對黎講先叫抵
同埋759卡本身都唔值錢,要去買野一張傍身都夠