[開箱] 各位師兄我買到Networklll$48儲值卡

買左1張姐,大家按下*#107#先啦,不過micro SIM,同埋冇左射錢功能。
有d似hello卡,冇數據,煲粥一流,$10開語音服務,開左一個月先,夠開幾多個月之後仲有idd plan ,super talk,就自己諗
via HKEPC Reader for Android

藍色嗰隻?之前 $20 張

藍色嗰隻?之前 $20 張
wukw 發表於 2017-2-22 17:29

區內買唔只,公價平少少咋,冇咁跨張

宜家係$25,但呢張卡極不吸引。

它的收費是同一般N3卡一樣,$0.05或$0.12兩款。

純粹通話服務命中註定要幫襯哈佬。

宜家係$25,但呢張卡極不吸引。

它的收費是同一般N3卡一樣,$0.05或$0.12兩款。

純粹通話服務命中註定要 ...
TE7489 發表於 2017-2-22 17:40

唔增值而用完即棄呢

買左1張姐,大家按下*#107#先啦,不過micro SIM,同埋冇左射錢功能。
有d似hello卡,冇數據,煲粥一流,$10開 ...
man0123 發表於 2017-2-22 15:38

典解要大家按下codo呢,你自己用,自己一路喝咳水一路按得啦。
咳水man 師兄,日日來帶歡樂比我地。

典解要大家按下codo呢,你自己用,自己一路喝咳水一路按得啦。
咳水man 師兄,日日來帶歡樂比我地。:go ...
了因 發表於 2017-2-22 18:38

唔明 man師兄有好多個嘅,邊個man師兄先,對號入座就冇喇,不過有少少出入,定係你用緊的電訊台導致你有不愉快經歷,不妨打比關心一線開解下 多請教別人,codo係冇呢一樣野,我讀書唔多先入為主了解為"code",對嗎?
或者打比你用緊台的客服反映下不愉快經歷 多謝你使用傻仔電訊服務。再見 Thank you for using on mine telecom service limited,goodbye 定係師兄用到自己有問題 (虛構的)
MAN師兄無論大細楷,譯法也有很,夾習中英一併解釋就少少難,不妨尋求語文系老師解釋下

買左1張姐,大家按下*#107#先啦,不過micro SIM,同埋冇左射錢功能
有d似hello卡,冇數據,煲粥一流,$10開語音服務,開左一個月先,夠開幾多個月之後仲有idd plan ,super talk,就自己諗man0123 發表於 2017-2-22 15:38

請問邊隻"Network lll 儲值卡"有"射錢功能"?

開箱一張相片都冇,會被bann架

開箱一張相片都冇,會被bann架
了因 發表於 2017-2-22 19:07

轉載也有"可能"被ban架,有相就冇人好奇啦,睇標題冇清楚交代那間 ,可向電訊公司或電話鋪及深水埗揾下,以上資訊非由傻仔台使用者提供
留意:post師兄問問題 即有可能指用餘$48餘額儲值卡 即有意買$198果張