關於cmhk藍卡

如果不用mnp 1. 是否用完只是增值而不用每次換新卡
2.元朗邊間賣比較平?

我自己用係用完一張即換 果陣鴨記買45蚊張
依家鴨記都要50蚊張
計車費 你試下上官網買 包運費 其實差唔多。
30日 一張 你買12張就可以 每次30日後要換卡 。重有15蚊用 可享用30mb超高速30mbs上網或打幾十分鐘。cmhk夠穩定 可以keep住上下載0.8mbs

我用緊另一款45蚊30日 用緊第2日。 第1日都有5mbs下載速度 依家限左速,下載速度1.1mbs

回覆 2# bmbm0606

另一款45蚊30日???  Where to buy???  What is it???

回覆  bmbm0606

另一款45蚊30日???  Where to buy???  What is it???
k67 發表於 2017-2-23 18:25

呢D要自己係鴨記搵(因為我都唔係用左好耐)...但我建議你用返藍卡或 CMHK Rekanan/CMHK Kabayan

CMHK Rekanan/CMHK Kabayan 我感覺比藍卡再快少少 而且唔洗轉卡 你增值就OK

有個CMHK Kabayan  POST 帶號優惠

呢D要自己係鴨記搵(因為我都唔係用左好耐)...但我建議你用返藍卡或 CMHK Rekanan/CMHK Kabayan

CMHK  ...
bmbm0606 發表於 2017-2-23 22:16

kabayan張卡大概係幾錢架 ?懶得換卡 可能用呢張 另外個post都係講帶機轉台 冇講張卡幾錢

kabayan張卡大概係幾錢架 ?懶得換卡 可能用呢張 另外個post都係講帶機轉台 冇講張卡幾錢 ...
yin2510 發表於 2017-2-24 00:46

佢係10蚊儲值卡換170面值 你可以去試下
2款都唔同價錢 一款68一個月 一款98一個月 張卡有錢就打到電話 依家少人通話應該幾岩你。 一分錢一分貨
。藍卡得就唔夠用 地鐵load空氣
你果張係98 30天 都幾貴下
我建議 依家有張
network iii 出左張6gb 42M 80蚊14日
一個月160蚊 12gb 42M 重實際

你想用果張
Kabayan 4G/3G Prepaid SIM
> Subscribe 4G Lite Local Data Package at only $98/30 days
> Attractive IDD and SMS tariff

Ching 想問問,我新手剛買咗張藍卡面值$80,3G10日$30 點玩先可以用到30日?

Ching 想問問,我新手剛買咗張藍卡面值$80,3G10日$30 點玩先可以用到30日?
VATSHU 發表於 2017-3-1 19:50

啟動免一天, 開10天PLAN送10天, 然後自動續10天, 等於31天

Thx ching

啟動免一天, 開10天PLAN送10天, 然後自動續10天, 等於31天
貧果 發表於 2017-3-1 19:56

藍卡有第一天免費咩?