[操作疑難] 如果一個星期睇五小時MyTXsuper - 用咭要点最化算

如果一個星期睇五小時MyTXsuper - 用咭要点最化算
好似 super apps 好大食, 宜家用 HeHe

P.S. 唔計用 wifi 熱点

有冇分享經驗

去M記用WIFI

買張HELLO, 搵個公園側邊有PCCW電話亭.

cut 咗佢可能最化算
仲慳到好多時間做正經嘢tim

同樣開張哈佬,去star乜坐,果度個wifi都好快架

回覆 3# 貧果

淨用蝦佬睇tv多數位置夠唔夠頻寬呢?

買張HELLO, 搵個公園側邊有PCCW電話亭.
貧果 發表於 2017-2-25 18:19

咁又唔洗,本身 HeHe 都用到 CxL wifi, 不過好多時去到D地方無 wifi 熱点, 就要用card Data 了

如果一個星期睇五小時MyTXsuper - 用咭要点最化算
好似 super apps 好大食, 宜家用 HeHe

P.S. 唔計用 wifi ...
rthkepc 發表於 2017-2-25 16:23

tvb算死草想高收視率但又無得rss 用wifi 預先下載慢慢睇,唔好睬佢啦。
咩免費賣縮爬,data唔使錢咩?

咁又唔洗,本身 HeHe 都用到 CxL wifi, 不過好多時去到D地方無 wifi 熱点, 就要用card Data 了 ...
rthkepc 發表於 2017-2-26 11:28

Hehe 吾開PLAN冇免費Wi F i用

回覆  貧果

淨用蝦佬睇tv多數位置夠唔夠頻寬呢?
go2oversea 發表於 2017-2-26 10:21

用哈佬上網,有7Mb速度,夠睇。