澳門上網卡,要平,人在深水埗

有冇推薦

有冇推薦
Lohas 發表於 2017-3-6 12:09

香港及澳門7日上網卡

46元港幣

https://www.cuniq.com/hk/data-ca ... days-unlimited.html

$38 500MB / 30 days.. actually the plan is 800MB+800voice min

直接澳門買卡仲平,
點點X / 澳門電X 都有...

係咁的
去1日就用自己台既 $48 全日通
去2日以上
1.I SIM $39 7日 (未用過)
2.MO.COM 3 台$50 卡,藍色包裝的,可SET 500MB / 24小時任上 (都OK快,GOOGLE MAP 無問題)
3.中聯通7日$45 鴨記有, 已用過(千期唔好買,慢到HIHI , WHATAPP SEND 字都要等30秒)

* 出碼前都唔好開卡,因為好多時你一出碼頭會有人派CTM 既SIM 卡, 內有200MB 4G卡 (睇你好唔好彩)

過到澳門,碼頭有3賣卡機,唔貴

死啦,買左中聯通個張$40/7日,3G

Lohas 發表於 2017-3-6 13:29

不過又咁講呢,見過有評語講好好用
我就真正用過,同香港既慢速PLAN一樣
咁啱有APP 更新時DOWNLOAD 緊野,直頭連WHATAPP 都用唔到
我就打死都唔會再買佢張卡
GOOD LUCK BRO

惠遊寶澳門卡 100mb $20,ctm網
唔夠用可考慮 3mo, 500mb $40

via HKEPC Reader for Android

Lohas 發表於 2017-3-6 13:29

噢,原來你買了,bless u
香港聯通 香港及澳門7日上網卡 包膠(我知錯了~)
via HKEPC Reader for Android