[集思廣益]點樣挑贏csl?拎走2張機票

csl大膽話今星期六及日4—6pm於西洋菜\尖沙咀\cwb sogo設下擂台, 挑speedtest, 贏左可以拎左1萬the club分(兩張來回台北機票), 有咩方法可以贏佢?

條件: 要用smartone/ 3hk/ cmhk 網絡挑csl機

我覺得csl會係基站/網絡優先次序做手腳,令佢挑機用既機(有無機支援4CA機?)行得快, 有咩方法破解佢? 輕鬆贏佢?

無咩機會挑贏,喺csl門市用3CA機300Mbps係基本,其他台就算喺理論情況下都好難上到300Mbps,等於你入萄京,荷官,賭具,人全部都係佢嘅。佢仲要贏面高咁多,到時佢會嗰幾個點臨時加機,完全唔使玩。

贏面0+1

無咩機會挑贏,喺csl門市用3CA機300Mbps係基本,其他台就算喺理論情況下都好難上到300Mbps,等於你入萄京, ...
kwongoc_1016 發表於 2017-3-8 18:35

好似唔係門市入面試,csl. 將於今個周六日下午 4 時至 6 時,選址銅鑼灣崇光百貨後面東角道、旺角西洋菜街南新江大樓地下、尖沙咀海防道三個人流極旺的地區
http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=23060

我可能到時拎1010 同3HK 全速plan去玩
1010贏csl 有冇1萬分

好似唔係門市入面試,csl. 將於今個周六日下午 4 時至 6 時,選址銅鑼灣崇光百貨後面東角道、旺角西洋菜 ...
冷 發表於 2017-3-8 18:47

1010應該唔得?
如果一班人同時間用csl儲值卡, 焗唔焗得慢佢個網絡?

1010應該唔得?
如果一班人同時間用csl儲值卡, 焗唔焗得慢佢個網絡?
Godsson 發表於 2017-3-8 19:15

應該都有幾百分送

至於 csl. 現有客戶,亦可以到場參加跑分挑戰,如網速超過 100Mbps,便可得 100 The Club 積分,超過 200Mbps 可得 200 The Club 積分

自己寫個speedtest APP 一模一樣 但點測都行400MBS /_\ 但咁樣好似犯法

夠唔夠膽落地鐵站試先
我好有信心一落地底csl會即刻收皮

夠唔夠膽落地鐵站試先
我好有信心一落地底csl會即刻收皮
留白兄 發表於 2017-3-8 21:53

即場叫佢齊齊落觀塘線挑機, smartone已夠挑贏csl

即場叫佢齊齊落觀塘線挑機, smartone已夠挑贏csl????
Godsson 發表於 2017-3-8 22:43

地鐵一定係3最快