啱啱淘左張從化卡

想知呢d服務收唔收錢,同埋張卡冇4g,要點開通4g

via HKEPC Reader for Android

想知呢d服務收唔收錢,同埋張卡冇4g,要點開通4g

mudguard559 發表於 2017-3-9 23:25

我張卡都有呢啲套餐,但未收過錢。
所以應該唔使擔心。

至於4G,正常收到張卡已經可以用到4G網絡,唔需要特別開啟。
如果你本身部機係支援嘅,可能有機會需要換SIM卡啦。有時間去廣州做實名嗰陣直接問職員囉。
唔知師兄現時係用邊部機嚟試呢?

回復 2 #mdws2002

用緊紅米4,
想問埋用戶狀態 停機,係咩玩法,仲可以去實名到嗎?

停機即係要親身返廣州開通和實名。
要在你張卡個保留期前處理。 過咗保留期, 個電話號碼回收。

兩舊水車錢 + 1日時間 上廣州 行個圈

停機即係要親身返廣州開通和實名。
要在你張卡個保留期前處理。 過咗保留期, 個電話號碼回收。 ...
suiyan 發表於 2017-3-10 08:52

點知保留期到幾時?

點知保留期到幾時?

mudguard559 發表於 2017-3-10 09:16

90 days

兩舊水車錢 + 1日時間 上廣州 行個圈
Botti 發表於 2017-3-10 08:53

買過張仲好

買過張仲好
格拉底 發表於 2017-3-10 09:48

唔係全世界都要上廣州實名咩

90 days
WING1888 發表於 2017-3-10 09:28

點check由邊日起開始計90日