[開箱] 3HK Network III 4G LTE手提電話卡

去完佐敦食茶餐廳,經過玉器鋪轉左入九龍佐治五世紀念公園,睇下傳說中的"海天堂"博物館,食飽飽食碗龜苓膏(外賣)坐係公園玩手機,插左張3HK Network III 4G LTE手提電話卡上網啦,試下youtube,mytv super(TVB),不過用黎試果部手機都幾舊款。之後在九龍站搭左11號巴士落鑽石山MTR站的商場食晚餐~
*享受高速42Mbps建議使用新款手機*

##107# ?

##107# ?
tragamer 發表於 2017-3-18 11:28

用來查閱餘額,DATA容量........

開plan$98,點解餘額變成$0 呢?

開plan$98,點解餘額變成$0 呢?
Eva-1990 發表於 2017-3-18 11:54

^只適用於優惠期內

via HKEPC Reader for Android

去完佐敦食茶餐廳,經過玉器鋪轉左入九龍佐治五世紀念公園,睇下傳說中的"海天堂"博物館,食飽飽食碗龜苓膏(外 ...
man0123 發表於 2017-3-18 11:21

短信寫係$98/6Gb/14日, 但係都扣咗$128?

^只適用於優惠期內

man0123 發表於 2017-3-18 11:58

即是優惠期已經過咗?

即是優惠期已經過咗?
Eva-1990 發表於 2017-3-18 13:04

包裝上寫住的,優惠期我不清楚,不過我身為使用者冇考慮收費 常理係過左的

包裝上寫住的,優惠期我不清楚,不過我身為使用者冇考慮收費  常理係過左的

via HKEPC Reader f ...
man0123 發表於 2017-3-18 13:11

哦!咁唔使睇了!

哦!咁唔使睇了!
Eva-1990 發表於 2017-3-18 13:26

去買張試下先啦,因為人人用法不同