(我一定不是中伏,除非...)點解鴨記儲值卡間中有被預先開卡?

買o左張面值$180,檔口話開卡起計可用180天上網限3G,行csl 4G網,但結果係:
開卡後開個半年上網PLAN再打去CHECK BAL.,只有百二蚊;張卡有效期至7月,行more china網,上網服務用到9月,用o左0.1xM ...做個speed test話行hspa+(即是否4G?),包裝話2G FUP就限速...

現問,點解D卡要預先開,再REPACK?

我一定不是中伏,除非...

做下手腳可以賺多d

via HKEPC Reader for Android

1. 張卡就到期,唔開就會變廢卡
2. 搵靚號碼

因為佢地要賺到盡

之前唔識嘢
買咗三張$20/10日無限
原來係Kabayan零錢卡
第一張正常用咗11日
第二張用咗3日就到期
第三張一開就過期

買o左張面值$180,檔口話開卡起計可用180天上網限3G,行csl 4G網,但結果係:
開卡後開個半年上網PLAN再打去CHE ...
靜止 發表於 2017-3-18 15:54

hspa+ 勁過4G

樓主,你唔講幾錢買入,點討論者

hspa+ 勁過4G
貧果 發表於 2017-3-18 22:43

完全唔識說好的csl網呢?

頂,more china
即係...拾驚皇...?!?!

得部htc 816,用七仔o個張八仔sim...得物無所用...
樓主,你唔講幾錢買入,點討論者
NeTZoO 發表於 2017-3-19 01:28

咪百二蚊買入,面值$180(包裝話),入面真係得百二蚊說好的用半年...原來真係開卡日計...不過檔口/批出來,一早已開卡

扣除DATA PLAN需要嘅金額, 將淨左嘅錢轉落第二張卡度, 又賺多D

回覆 9# hkepckk

張卡包裝又話轉唔到錢走...到底...係檔口出術,還是拆家問題?