[資源] 想了解CSL 家庭PLAN續約最近有咩OFFER??

用緊CSL 家庭PLAN 4sims (6+5GB)
Hotline開同價但得6+2GB
買機PLAN之前IP6+唔洗加錢
宜家就要硬食$33增值服務
仲無咩送!! 之前張約送部Canon DC仔+$300萬寧
想睇下大家最近續約deal到咩offer...

另亦求續約/轉台優惠,
有員工卡片, 亦可join企業員工plan,
many thx!!

我都係揾緊家庭plan續約

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# chris_au_yeung

其實我4個No.中, 只3個須上網, 1個老人家淨通話...
真係谷鬼氣轉曬去D 5GB plan都有so!! 係未諗掂個淨通話號碼點攪好!!

回覆  chris_au_yeung

其實我4個No.中, 只3個須上網, 1個老人家淨通話...
真係谷鬼氣轉曬去D 5GB plan都 ...
harrislamhk 發表於 2017-3-27 11:29

4 21M plan la

開4個21MFUP
Lebel 發表於 2017-3-27 11:37

yes, coz csl family plan is quite expensive

but then we need to switch to sunmobile/3hk/hkbn ... etc coz csl does not provide 21Mbps plan

回覆  chris_au_yeung

真係谷鬼氣轉曬去D 5GB plan都 ...
harrislamhk 發表於 2017-3-27 11:29

淨通話如量唔多就轉去CMHK/Smartone儲值卡

淨通話轉去hello咪得,不過記緊充值