睇左好多po發覺而家我用緊個plan好貴

用緊smt好多好多年,因為有咩點留意市場,同埋用開又費事攪轉台,之前生日都有朱古紅酒果d送下,而家冇都唔在講,月費仲一年貴過一年,比緊$238有2.5gb.決定到期轉台了。
所以而家要留意下呢版,睇下有冇咩最新優惠資訊。

via HKEPC Reader for Android

$238有2.5gb , OH MY GOD

$238有2.5gb , OH MY GOD
貧果 發表於 1/4/2017 18:44

好彩到年底。。。

續約offer 門市街客(水魚)價比你
但你又續

利申:佢offer 208比我但轉走咗

但你又續

利申:佢offer 208比我但轉走咗 ...
charles1 發表於 1/4/2017 18:54

兩年約,當年冇為意有咁多選擇,就算唔玩儲值卡,簡單d轉去太陽台都平成舊水。。

但你又續

利申:佢offer 208比我但轉走咗 ...
charles1 發表於 1/4/2017 18:54

師兄最後轉左去邊?

不用半價也最少有5GB

回覆 5# takeoto

你呢D 月費PLAN, 其實有幾快的速度?

不用半價也最少有5GB
sena123 發表於 1/4/2017 18:57

師兄講緊邊個儲值卡?

回覆  takeoto

你呢D 月費PLAN, 其實有幾快的速度?
貧果 發表於 1/4/2017 18:58

等我問下先