成功萬能俠 Mnp 包膠 12-5-2017 updated

今天12-05-2017 本人成功由 csl hello 轉到3 HK萬能卡,以下是小包膠

1. 價錢: $80 一張,內含80+10 (沒給我增值券)
2. 地點:cwb 荃灣,中環食蕉
3. 可由儲值卡,或月費卡做mnp 轉到 萬能卡,
  *  儲值卡人士(不用帶大卡,只要小卡背能正常看到 no 就成功可以轉台,月費卡人士要自備id copy, 食蕉一般都不會幫客影id copy(這是hehe 的個人經驗)

4. 今星期五做,下星期五開
5.由於政治或內部理由,是次mnp 不能從某台轉到3 hk 萬能卡

小弟轉台後成功加了 自己在羅湖買回來的$80 面額增值,後開了一個 $98 plan ,測速後為 12.3m, 年期有效期為一年

正喎,咁可以轉

養號碼又多個選擇

via HKEPC Reader for Android

萬能卡可以轉錢的話,清X會唔會跳樓價放Network iii?

HKEPC Reader for Android

正呀

今日去cwb朝聖,職員報料,萬能俠短期內會出mnp.
卡卡 發表於 2017-4-22 07:53

呢間野係cwb邊個位?
有無電話?
利申: 無買呢張卡

呢間野係cwb邊個位?
有無電話?
利申: 無買呢張卡

via HKEPC Reader for Android ...
midnight 發表於 2017-4-22 09:35

糖街近維園街鋪,手機食蕉中心,hehe 卡大本營

好奇想問…萬能俠啫係

好奇想問…萬能俠啫係
格拉底 發表於 2017-4-22 09:45

應該係食蕉新代理綠色果張, 隔離叫佢做萬能國際

好奇想問…萬能俠啫係
格拉底 發表於 2017-4-22 09:45

代理個名有呢2個字