[綜合外電報道]年初劇場三響炮 UBW+魔炮|消失+魔炮台灣上映

各位自行反白

UBW
========================================
與原作出入不大,細節有所變更,刪剪不少,但不影響整體流暢度及故事結構
節奏較快,「打多過講」,睇之前複習一下設定會比較好
PS2版補魔,具體為「睇海豚」。結局係TE(saber返去),偽‧黃金別離健在

========================================

魔炮
變身時間加長+大特寫=エロ
菲特喪失三無屬性,強化溫柔屬性;奈葉與RH強化熱血屬性(惡魔就是這樣煉成的)
大招動畫有所變更。普莉西亞、山貓使魔戲份大增,菲特似乎一開始即已知道阿莉西亞的存在。

消失
(待補)

睇唔到... 買唔到... 想死

鄙人非常想看UBW...

睇唔到... 買唔到... 想死
rion 發表於 2010-1-23 10:17 PM

我唔熟日本戲院
佢哋冇網上訂票呢回事?

我唔熟日本戲院
佢哋冇網上訂票呢回事?
Academus 發表於 23/1/2010 22:42

去過下, BUT 唔見要訂果D場數就是 (唔知過幾日點
朝朝行去睇下

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果冇得訂我怕你要好早去排隊
聽睇UBW嘅人講佢哋完場嗰時魔炮嘅人龍仲有成二百開外

消失 = 小說

以下大捏, 沒看過原著者切勿點擊
http://www.youtube.com/watch?v=QjrkNp02tu0

去過下, BUT 唔見要訂果D場數就是 (唔知過幾日點
朝朝行去睇下
rion 發表於 2010-1-23 22:53

上次有朋友去睇EVA破首場徹夜徹到上埋報
如果你打算行過見到有場就以為買到飛既話我笑你架

上次有朋友去睇EVA破首場徹夜徹到上埋報
如果你打算行過見到有場就以為買到飛既話我笑你架 ...
強化人間 發表於 24/1/2010 01:19

咁你笑LAW
8 點WALKIN, 得返5 點打後的
買左8 點

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁遠飛過去唔排首場?