冒險少女娜汀亞

短片中只可愛的獅子仔很明顯自己跑掉了 , 中文字幕卻找不到 ... 可以翻譯一下麽 ?

/

http://www.youtube.com/watch?v=Zd4U8cUlL3A&feature=related

佢好似叫阿健.................

n年前作品,我都有d唔記得

以前小時候真係好鐘意係 TVB 睇佢~
但大個左有人同我講原注話係有少少黃色野既,係咪真既呢?

佢好似叫阿健.................
redhothits 發表於 2010-1-28 18:41

TVB係咁叫的, 但是否真正名字就從來無深究 , 你知啦 , 通常都順口改就口型就算

呢隻獅子好似叫 "KING", 無線就譯咗叫阿健。

呢套野冇乜黃色野睇的。

當時黎講
娜汀亞既衣著算得上好少布
但係唔會覺得黃色

無線可能cut咗片

短片中只可愛的獅子仔很明顯自己跑掉了 , 中文字幕卻找不到 ... 可以翻譯一下麽 ?

/

_______________ ...
hsm 發表於 2010-1-25 18:22

荒島其中一幕, 女主人娜汀亞同約翰感情越黎越好, 自己又成日比瑪莉虐待, 心灰意懶之下留書離家出走, 最後都係番番去主人身邊,
記得無線cut左最後各人去向嗰部分, 最後由Youtube補償番都年既遺憾

荒島其中一幕, 女主人娜汀亞同約翰感情越黎越好, 自己又成日比瑪莉虐待, 心灰意懶之下留書離家出走, 最後 ...
Eric321 發表於 2010-1-31 14:48

各人去向? 係咪即係瑪利結婚果d呀?  無線有做架喎....

反而我最記得無記cut咗既係, 娜汀亞個阿哥死既個幕.... 原版係見到佢條"屍"的, 無記就好快cut咗...