幾時到茅原呀: C3 2015 X Lantis Festival[灣仔]

朋友聚會
開始時間 2015-2-6 12:00 至 2015-2-8 22:00 商定
活動地點 會展
每人花銷 2000 元
性別 不限
徵集截止日期 2015-2-5 23:00

當初見Lantis Fes.出現時, 心諗終於有機會見到茅原.
結果呢句說話在2年後又要出動.
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1922045

暫定:
角川: 川原礫, abec (如果照去年安排, C3可能有talk)
CC: 柳田淳一, 男同學内田彩
GBF TRY: 冨樫かずみ、内田雄馬、牧野由依
IM@S CINDERELLA GIRLS: 福原綾香、原紗友里、青木瑠璃子、山本希望
SAO: 藍井エイル, 春奈るな
Prizmmy☆
ダイアのA: 真奥貞夫, 肥雪, あさぬパパ
サテライト: 鈴木このみ
cosplayer: REIKA, Aza Miyuko, KANAME☆, Yuegene Fay

13# 主舞台日程

已報名人數: 1 人
剩餘名額 999 人

最新參加會員

• ronald

成日都唔請茅原

Starchild
ronald:

Starchild cosplay
ronald:

其實係Starchild定係KingRecords呢?

記者會話係KingRecords, Starchild Facebook就話係Starchild.

鬼灯の冷徹掛布
K掛布

7/2 19:30「CHAIN CHRONICLE」SPECIAL STAGE
内田彩、柳田淳一

舞台event'新' '買?'飛方法
http://www.c3hk.com.hk/revamp/2015/timetable.php

**Lantis 6點鐘開始, 即係撞時間!? 去睇Lantis 就睇唔到7點STAGE event

7/2 19:30「CHAIN CHRONICLE」SPECIAL STAGE
内田彩、柳田淳一

舞台event'新' '買?'飛 ...
0186 發表於 2015-1-20 22:07

明日才攪list及吐糟.

内田彩、柳田淳一

舞台event'新' '買?'飛 ...
0186 發表於 2015-1-20 22:07

大會你有病嗎?
如果Lantis festival 只是獨立活動,
撞時間, 搶客呢D野是無可厚非.

既然而家叫C3 X Lantis festival, 咁樣左手打右手即係想點?

仲有prizmmy.....(好彩剛剛出ED3,但我覺得超難頂-小室又如何?)

仲有prizmmy.....(好彩剛剛出ED3,但我覺得超難頂-小室又如何?)
cpk 發表於 2015-1-21 10:39

prizmmy 真慘... 17:30 唔上唔落, 睇到一半坎又唔係, 3BCD >> 3G

仲有SAO場, 藍井エイル、春奈るな 17:00,  真係叫人去得邊好呢

**到現在我都未買Lantis既飛< 即係可以唔駛買了?