火影劇場版後感

1. 完全是水樹劇情
2. 田村無出場
3. 佐助路過
4. 石破 love love 天驚拳
絶対無敵素敵な愛の勝利さ

1. 完全是水樹劇情
2. 田村無出場
3. 佐助路過
4. 石破 love love 天驚拳  
絶対無敵素敵な愛の勝利さ  ...
usei 發表於 2015-3-2 11:28

因為1. 所以先入場

回覆 2# 0186

所以腐女唔睇

火影嘅動畫我冇乜留意,水樹係咪果個女白眼??? 另外同 2 樓 ching 一樣,就算得理由一都可以吸引我去睇

火影嘅動畫我冇乜留意,水樹係咪果個女白眼??? 另外同 2 樓 ching 一樣,就算得理由一都可以吸引我去睇 :sm ...
gahqm 發表於 2015-3-4 20:51

係r, 角色名係日向雛田

而家都仲係優先場, 到明天正式上

火影嘅動畫我冇乜留意,水樹係咪果個女白眼??? 另外同 2 樓 ching 一樣,就算得理由一都可以吸引我去睇 :sm ...
gahqm 發表於 2015-3-4 20:51

2,3 是唔去的理由

2 無田村
3 腐女唔睇

4 即是 1

嗯,我冇記錯田村配果個好似係 "天天" ?? 話時話聽 ching 嘅簡介,呢套野唔會係雛田同鳴人嘅 love love 故事掛??(笑話一啲都唔好笑)

嗯,我冇記錯田村配果個好似係 "天天" ?? 話時話聽 ching 嘅簡介,呢套野唔會係雛田同鳴人嘅 love love 故 ...
gahqm 發表於 2015-3-5 18:28

天天 佢個小組同白眼哥哥一齊law

本篇中. 雛田都好少出聲, 今次算係補返d劇情比水樹發揮

今日先有時間去睇, 去左寶琳 3:10場~
起先想早場入, 最後都係下午場. 12點左右網上仲見到只有4個人買左 (德福,the star 唔啱時間...)
2點左右到寶琳要排隊買飛... (約20人買左火影)

點知到最後入場見只係得頭1-2行冇人坐 (真係算多人睇), 同場有d笑位大家都有反應, 當然閃閃閃....我的眼.....

不過係睇得開心~ 之前睇火影動畫只係留意的角色就是嗚門+雛田, 其他不是太留意..... 有部份角色更是不想見到(腐女向的部份

今次好明顯係雛田fan感謝回, 雛田最美既一面(不是平日的服飾), 畫面上比心機畫, 希望會出figure?

有留到最後字幕完~ 哈...果然估中(網上睇過類似同人圖)