今年一敗 FREEZING 莎提 Y襯衫 SEXY VER

FREEZING サテライザー=エル=ブリジット YシャツVer.

......日版  
由TAOBAO代購返來
平過港版少少

二隻拍埋一齊
初出既SEXY VER 真係靚好多 皮膚顏色似人 美感也十分好 (己經擺左成3-4年了 仍仲好靚)
新出Y襯衫 SEXY VER 皮膚顏色太白 美感不及初版好 (唔買又唔得 雖然沒甘令女)

如果唔係FREEZING 莎提 一定唔買.....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

能登大神

最後來個全家福

多年收集品..好彩我鐘意電子野多過FIGURE
唔係多多位都唔夠放
仲要個大櫃留一大層比FIGURE(才三層)+上面增設3層格仔櫃(比新FIGURE佔左一層)
好彩我不是狂熱收集者....不然D錢真係越花越多
尼D FIGURE 有美感同鐘意我先會買
好似以前大HIT <天堂2> 女白精同女矮人 (女白WF版太貴唔捨得 黃髪原版也是 女矮人TWLKLE VER 沒位放唔係會入)
光美系列(才3隻 - -)
這二個SEXY VER 真的很痛 每隻HK 1XXX.....
說真套動畫/漫畫"零度戰姬"中的莎提 我一點都不喜歡
無奈...
FREEZING 出既 莎提 真比原著好上太多
令原本不收集FIGURE既我 踏上這條不歸路 = =

PS.只買日版....
係日版先甘COME擺
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

套動漫幾時會再整呢…第二輯都已經好耐下了

套動漫幾時會再整呢…第二輯都已經好耐下了
小子 發表於 2015-4-8 21:32

可能唔收得
肉番收得又有幾季暫時得 dxd

回覆 5# find72

2季都係麻麻地

回覆  find72

2季都係麻麻地
暴走呆喵 發表於 2015-4-8 22:35

但我幾Like佢個設定 男主角自己都想開後宮 這點同其他後宮肉番男主角無自覺地開後宮唔同

回覆  find72

2季都係麻麻地
暴走呆喵 發表於 2015-4-8 22:35

但人物...

回覆 8# 小子

肉番尼D 喜歡就好....
零度戰姬 我自已覺得麻麻地 , 我只是因為 goodsmile 出尼2隻 freezing 莎提 SEXY VER 鍾意炸
我自己喜歡 一騎當千 (1-3季 除第4季)