聲之形

之前睇咗,戲院坐滿人

完全冇予備知識就去睇,想不到故事咁沉重的
啲角色互動描寫得幾好
個Nao好搞事但係又因為咁先出到最後個結果
總括值得一看

之前睇咗,戲院坐滿人

完全冇予備知識就去睇,想不到故事咁沉重的
啲角色互動描寫得幾好
個Nao好搞事但係 ...
smoke_cheese 發表於 2017-3-30 12:34

優先場正常係會坐爆
快D去睇漫畫

優先場正常係會坐爆
快D去睇漫畫
pasupasu105 發表於 2017-3-30 12:53

其實係唔係應該睇晒漫畫先睇電影好d
利申漫畫只睇到女主媽投訴學校,男主俾人督灰出黎

好似話電影cut 左好多植野直花嘅劇情
PS: 無睇漫畫

台灣直頭俾家長瘋狂投訴

利申漫畫只睇到女主媽投訴學校,男主俾人督灰出黎 ...
kiyeah 發表於 2017-3-30 13:36

如果唔想劇透可以睇左電影版先
因為漫畫係比較難表達到西宮發音唔清楚, 電影有配音好D

另外漫畫仲有2個短篇
一篇補返石田媽同西宮第一次相遇個情形, 本傳後面只有講西宮發現細個有黎剪過頭髮但冇解釋點解佢想做髮型師
另一篇講西宮妹心態個轉變, 原本唔想姐姐出聲講野, 之後發生左某件事佢就教姐姐練習發音

如果唔想劇透可以睇左電影版先
因為漫畫係比較難表達到西宮發音唔清楚, 電影有配音好D

另外漫畫仲有2個 ...
us54gzl 發表於 2017-3-30 14:12

優先場還會送 Special Book~
西宮媽媽的小故事

https://zh-hk.facebook.com/neofilmshk/posts/693858750785591:0

西宮媽媽的小故事
lordvalkyrie 發表於 2017-3-30 14:48

香港都有得送咁正? 搞到我都想入場睇
雖然本野已經網上睇左

利申漫畫只睇到女主媽投訴學校,男主俾人督灰出黎 ...
kiyeah 發表於 2017-3-30 13:36

即係未過序章
其實有睇完序章就會知道作者點解開頭要寫咁激

西宮媽媽的小故事
lordvalkyrie 發表於 2017-3-30 14:48

我想要西宮母的同人多d