~有新有舊~ 高清手指, Delta 扇, GIGABYTE 散熱片, 光/燒碟機, Cable...... (31/08) end

高清手指,  序列 / 平行連接線->
請到 : http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1324508

Item 1:
GIGABYTE 原裝散熱片, 70%new
孔距約 6.2cm
底價: $10
每一口價: $2

Item 2:
Lite-On SOHO-167T Rom, 60%new
舊機用開, 不知好壞
IDE type
底價: $15

Item 3:
RICOH MP7163A Writer, 65%new
舊機用開, 不知好壞
IDE type
底價: $15

Item 4:
各式機箱扇
Delta扇由陽明購入, 信心保證
1) Delta 8cm 機箱扇, 80%new
eat: $25
2) Delta 8cm 機箱扇, 80%new
eat: $25
3) XYO 超薄 8cm 機箱扇, 70%new
eat: $10
4) MECHATRONICS 超靜音 8cm 機箱扇, 80%new
eat: $15

多買可減價
港鐵交收, 詳情可 PM

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

兩隻ROM 包唔包100%WORK
THX

我想問下個厚度

原帖由 xelein 於 2009-8-26 22:17 發表
兩隻ROM 包唔包100%WORK
THX

Sorry, 兩隻ROM都收埋o左半年了
新機又用晒 SATA
唔包100%WORK了
原帖由 hugo2091 於 2009-8-26 23:39 發表
我想問下個厚度

15mm

push

push

可以既改下呢樣
一口價$2
每一口價$2
Thank

樓主

我對item 4既i同ii有興趣,但點解你2張delta相都好似係同一隻
另, 買item 4既i同ii有冇discount?
唔該先

原帖由 犯人唔得尊 於 2009-8-30 19:36 發表
可以既改下呢樣
一口價$2
每一口價$2
Thank

已改, Thanks!
原帖由 s20021139 於 2009-8-31 18:59 發表
樓主

我對item 4既i同ii有興趣,但點解你2張delta相都好似係同一隻
另, 買item 4既i同ii有冇discount?
唔該先

同一型號, 不過 Total 有兩隻
$48

原帖由 Wailamtam 於 2009-8-31 19:31 發表

已改, Thanks!

同一型號, 不過 Total 有兩隻
$48

eat左1隻先, 時間地點慢慢pm
好用再搵你買埋另一隻