[已交收] A2 240,770-C45,4GB DDR3 [03 SEP2009 23:59 END]

ITEM 1. AMD ATHLON2 240 CPU
             ( 09年8月17日+刀買入,100%無超過,盒單有,HS已用,AVNET保)
START:$350
     EAT:$420
落BID前請看最低

ITEM 2. MSI 770-C45
             ( 09年8月17日+刀買入,盒單有,配件未開使用中,漢科保)   
START:$350
     EAT:$420
落BID前請看最低

ITEM 3. 2 X PATRIOT DDR3 2G 1333 有HEATSINK (TOTAL 4GB)
               ( 09年8月17日+刀買入,盒單有,VST保)      

START:$480
     EAT:$530
落BID前請看最低

ITEM1+2+3 EAT PRICE:$1250

注意因全部ITEM係一張單過,不過單一色2份,如果3件ITEM由2位買家買入,各人一張單,如果由3位買家買入,我可TRY去+刀睇下叫佢再PRINT多一次單比我,或一位買家影印單
深水步MTR或南昌至元朗西鐡交收

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Item 1, 2
$350 x 2

補充, 最後發售日期應為 9月2日
29,30,31,1,2
Total 5日,上面未睇清楚落左bid,希望賣家盡快改返

原帖由 shingzhk 於 2009-8-29 02:01 發表

已改,唔該

原帖由 shingzhk 於 2009-8-29 02:01 發表

好似佢啱你錯喎 !!

原帖由 kccheung88 於 2009-8-29 02:07 發表

好似佢啱你錯喎 !!

到底2定3號?

樓主每bid幾多?
29日出post唔計,3sept結束係正確.

原帖由 tree 於 2009-8-29 02:08 發表

到底2定3號?

29+5 = 30,31,1,2,3  so 3-9-2009 應該係啱的!!

哦,感係我搞錯

原帖由 kccheung88 於 2009-8-29 02:11 發表

29+5 = 30,31,1,2,3  so 3-9-2009 應該係啱的!!

甘改返先~唔該張老師