[沽] Intel Pentium Dual Core E6500K CPU 聯強行貨 [End at 23:50pm on 2 Sept 2009]

Intel Pentium Dual Core E6500K 2.93GHz 中國行貨
購買地點 : 中國
購買日期 : 2009年8月7日
中國聯強提供三年保養 (香港並不適用)
不鎖倍頻, 原裝並沒有風扇
http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGYP

起bid $580
即食 $650
中 X 田 網上參考價錢 Intel Pentium Dual-Core E6300 (更新於九月一日)
Intel E6300 Pentium Dual-Core (2.8GHz/2MB/1066MHz/45nm)        HKD 629

交收地點, 星期一至五, 地鐵站: 尖沙咀, 八點後, 荃灣至中環 或 中環 至 柴灣
星期六日, 地鐵站: 紅色線, 綠色線 及 藍色線 各站, 時間 早午晚均可

99% NEW
100% WORK
三日私保, 實況如圖, 謝謝

CPUZ 為參考圖片, 不包超頻

減價, thanks~

1. 請問work唔work?
2. OC 上到幾多?
thanks

請有有無落板試過?
如有圖請提供
另外可在什麼CHIP SET運行?

原帖由 leofong2022 於 2009-9-1 10:48 發表
1. 請問work唔work?
2. OC 上到幾多?
thanks

1. 100% Work
2. 不包超頻
謝謝

原帖由 竣竣爸 於 2009-9-1 10:57 發表
請有有無落板試過?
如有圖請提供
另外可在什麼CHIP SET運行?

本人使用 Gigabyte G33 主機板 Test, 100% Work.
Thanks.

有事時拎去香港synnex會唔會代保??

想問問是否沒鎖倍頻?可否影一張上機後的CPUZ相

原帖由 BigCrook 於 2009-9-1 11:54 發表
有事時拎去香港synnex會唔會代保??

估計不能, 因此需到中國聯強的維修部做保養
謝謝查詢

原帖由 cnn210 於 2009-9-1 19:11 發表
想問問是否沒鎖倍頻?可否影一張上機後的CPUZ相

沒鎖倍頻, 已更新內容, 歡迎查閱, 謝謝