[減價][拍賣] ThermalRight TB120 w/ 1366 kit + fan mount [End 23:59 4-Sept-09]

ThermalRight True Black 120,連AMD + 775 + 1366扣具,以及fan mount一個.

注意1: 底部已拋光,不喜勿bid.
注意2: 原本4條o既風扇避震膠,唔見o左兩條,不喜勿bid.

購於2008年7月,已冇保.

不散賣.

開bid $400 -> $350
每bid $10
即食 $500 - $450, 送AC 12025 PWM一把.

星期一至五,1800後港鐵深水步至官塘綫交收,只接受面交.

已拋光底部

背面

正面(冇o左兩條避震膠)

正面近照,有少量污漬

頂部

原本AMD、775扣具 + Chilled Factor 2 + 風扇扣 x 4

LGA 1366扣具

TR原廠風扇mount + AC 12025PWM(for即食買家)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Push~~~

AM2 扣具係唔係要打平放???

原帖由 『魂』 於 2009-8-31 19:02 發表
AM2 扣具係唔係要打平放???

I never use it so I don't know..... sorry.

Push~~~~~~

拋光後效能有否提升?

原帖由 grandninja 於 2009-9-1 16:09 發表
拋光後效能有否提升?

同冇拋o個陣比較,我覺得約低2C.

C Hing,
如你個HS唔係eat價賣,會否考慮賣個 "TR原廠風扇mount + AC 12025PWM(for即食買家)" 俾我呀?

原帖由 pl876 於 2009-9-2 01:34 發表
C Hing,
如你個HS唔係eat價賣,會否考慮賣個 "TR原廠風扇mount + AC 12025PWM(for即食買家)" 俾我呀?

可以考慮!!

Push~~~~~~