[撲水 出售] [Hasee神舟 Notebook MP460 有Display] [9月9 23:59pm完]

好窮冇水出售...
[Hasee神舟 Notebook MP460]

details資料:

Intel Core 2 Duo T6400 雙核CPU
14.1" wxga Mon (連2百万象素web cam), 250GB 5400rpm harddisk
NVIDIA 9300GS顯示卡, HDMI & eSATA介面 (高清硬解+駁出電視睇高清冇問題 )
DVD-writer, Bluetooth, 4-in-1 card reader, Lan, Wireless Lan, 6-cell電, 2.X kg

買左唔係好耐 超級少用 9成新 冇花 已裝XP pro
keyboard位貼左倉頡碼貼紙 (詳見圖片)
(唔岩使可以隨時摵走番架 )
配件/package全齊
1點死點  有單仲有保養 2月11買 一年保

實用notebook 應該有既都有齊na
文件 睇高清 電視 打機

$4000即食 $3000起bid
每bid $20
[9月9 23:59pm完]

[撲水 出售] [Hasee神舟 Notebook MP460 有Display] [9月10 23:59pm完]

4+5=9 end

SORRY 好小黎呢區 唔知道
轉番了 9月9

死點位置係..........

那一間代理保?
有冇內置BT?
6-cell電用到幾多分鐘?
Thank You!

原帖由 測試部 於 2009-9-4 15:11 發表
死點位置係..........

左上角

原帖由 benc 於 2009-9-4 17:35 發表
那一間代理保?
有冇內置BT?
6-cell電用到幾多分鐘?
Thank You!

火炭禾盛街 11 號中建電訊大廈9 樓7室
hasee computer (hk) ltd

有BT 用到3個鐘到

原帖由 meteorwish 於 2009-9-4 08:03 PM 發表

火炭禾盛街 11 號中建電訊大廈9 樓7室
hasee computer (hk) ltd

有BT 用到3個鐘到

原來神舟已在港開設辦事處?

回覆 8# 的帖子

我試過睇片,可以用到2.x 個hrs。
佢張保用証係咁寫既~到時會比埋你~thx~

原帖由 meteorwish 於 2009-9-4 11:41 PM 發表
我試過睇片,可以用到2.x 個hrs。
佢張保用証係咁寫既~到時會比埋你~thx~

你千萬不要誤會, 我無意購買
我已有MSI EX400