[ 主機板產品 ] ASROCK , MSI AM2+ & 775板 [14/01 11:00PM完]

1.MSI P45 Neo2
保至2011,有背板,有單冇盒,問過可去漢科或深圳msi保
EAT $450
詳細資料@:   CPU支援@:
2.MSI 785GTM-E45 有盒有單全齊,保至2014,漢科保
$500eat paul94512 $450up @$10bid
詳細資料@: CPU支援@:
3.ASROCK ALiveNF7G-GLAN 有盒保養証,保至2010,漢科保
EAT $220
詳細資料@: CPU支援:@

[ $450up ] ASROCK , MSI AM2+ & 775板 [14/01 11:00PM完]
1.MSI P45 Neo2 保至2011,有背板,有單冇盒,
問過可去漢科或深圳msi保 EAT $460
詳細資料@:   CPU支援@:
2.MSI 785GTM-E45 有盒有單全齊,保至2014,漢科保 $450up @$10bid
詳細資料@: CPU支援@:
3.ASROCK ALiveNF7G-GLAN 有盒保養証,保至2010,漢科保 EAT $220
詳細資料@: CPU支援:@

for reference only

2.MSI 785GTM-E45 有盒有單全齊,保至2014,漢科保

有無即食價??

原帖由 GENJI0318 於 2010-1-10 16:53 發表

有無即食價??

冇即食,thanks

板 eat
唔好意思
尋晚早訓左

原帖由 paul94512 於 2010-1-10 22:51 發表
板 eat

食板
邊塊又唔講.......

原帖由 GENJI0318 於 2010-1-10 23:08 發表

食板
邊塊又唔講.......

佢應該係食依個
2.MSI 785GTM-E45 有盒有單全齊,保至2014,漢科保 $500eat $450up @$10bid

where 交收?

原帖由 billy555 於 2010-1-10 23:51 發表

佢應該係食依個
2.MSI 785GTM-E45 有盒有單全齊,保至2014,漢科保 $500eat $450up @$10bid

唔好玩啦,D時間都唔吻合,佢回POST就夜晚10點幾,但樓主就夜晚11點先改POST....

原帖由 GENJI0318 於 2010-1-11 02:19 發表

唔好玩啦,D時間都唔吻合,佢回POST就夜晚10點幾,但樓主就夜晚11點先改POST....

我地喺到講都冇用,等佢番黎咪知