[售]藍光鐮刀,cm case扇 (end 15/1 23:00)

總共4把藍光鐮刀
10月購入
100% work
因為想入wing12所以放

item 1
藍光鐮刀x2,現上機使用中,送1個3pin轉火牛4pin adapter

start$50
每bid$5
eat $70

item 2
藍光鐮刀x2,放系到封塵中,送1個3pin轉火牛4pin adapter
start$50
每bid$5
eat $70

冇人全食既話item 1&2 即食優先 $120

item 3
335原裝case fan x2,一買個case番黎就拆左換左其他fan,冇用過,放系到封塵中,送1個3pin轉火牛4pin adapter
start$30
每bid$5
eat $50

鐮刀單:

全食優先 $160

唉 ... 如果 EAT 你ITEM 1,2 今日可唔可以交收到~?

原帖由 TOMLEE123 於 2010-1-10 12:56 發表
唉 ... 如果 EAT 你ITEM 1,2 今日可唔可以交收到~?

吾想專登出去
你會吾會過將軍澳果頭

........ 真係太遠啦(荃灣人)  ...... 會唔會入開MK SSP

原帖由 TOMLEE123 於 2010-1-10 13:03 發表
  ........ 真係太遠啦(荃灣人)  ...... 會唔會入開MK SSP

聽日得吾得

有好幾個交收+正打算去 新高登睇風扇 都係念WING12 ...
我都唔知嫁 ... 見平少少 收左先算乍 ... (你OK既話)

原帖由 TOMLEE123 於 2010-1-10 13:05 發表
有好幾個交收+正打算去 新高登睇風扇 都係念WING12 ...
我都唔知嫁 ... 見平少少 收左先算乍 ... (你OK既話)

聽日我放左學可以去mk/ssp

原帖由 jason2221995 於 2010-1-10 13:05 發表

聽日得吾得

聽日6PM打後 我又會去A - shop 交收  
不過講堅風扇既野 我好大機會今日攪惦曬佢嫁啦 (都係念wing12 )

原帖由 TOMLEE123 於 2010-1-10 13:09 發表

聽日6PM打後 我又會去A - shop 交收  
不過講堅風扇既野 我好大機會今日攪惦曬佢嫁啦 (都係念wing12 )

我聽日可以4點幾到ssp/mk

約到人一齊出了...
今日ok??