爆MON CANON DC, 有kb ppc[16/1/2010 23:00 end]

1.) canon ixus 65
機身比較花, 個mon比姪女跌爆左
講都冇用, 上圖最實際

其實除左個mon之外, 其他野係100% work
仲影到相, 不過呢部機只食sd card, 手頭竟然冇 得張eye-fi

跟個殘殘地既case logic套, 叉機要搵搵
$80 start, [email protected]

2.) iDo 滑蓋ppc機一部

電池蓋卡位已爆, 只係用blue-tac痴住先
其他function似乎冇問題(我已經試過, 電話function ok, wi-fi上到網...etc)
已知問題: 唔能夠完全熄機, 岩岩買果陣已經係咁
送一張1GB MINI-SD, 一條usb線, 一條唔知岩唔岩用既2.5MM>>3.5MM AUDIO線
$200 start, [email protected]

不作私保

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

即係有定無?
如果有我先落bid~
thx~

原帖由 cax12 於 2010-1-12 01:57 發表

即係有定無?
如果有我先落bid~
thx~

PMED

OK~Thanks~

唔好呀, 我果個都唔係原裝叉機

原帖由 seed00 於 2010-1-12 02:26 發表
唔好呀, 我果個都唔係原裝叉機

錯時間

爆MON CANON DC, 有kb ppc[16/1/2010 23:59 end]
9. 買賣標題上必須清楚列出截止日期及時間。開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),所有拍賣及出售結束時間為截止當日23:00前 。祇有截止日期而沒有截止時間的買賣或拍賣帖子,其完結時間亦當作23:00結束。

24. 會員請勿在欠缺截止日期、錯誤截止日期、錯誤截止時間或錯區的買賣/拍賣帖內出價,違者出價會被視作無效並兼作扣分處理。有意出價者應儘快提示賣家補回或更正截止日期及時間。

原帖由 cax12 於 2010-1-12 02:25 發表
OK~Thanks~

13. 會員在拍賣或買賣帖中回帖前請先三思,若對貨品有問題請先發問清楚,任何會員(賣家除外)於回帖後改帖或取消出價會作扣(50)分處理。
就算回帖時內裏有錯,切勿更改原帖,應儘快回帖作出更正。