收回自用(破核成功~ yeah~~)

J&W 790gx EXTREME
09年10月1日買入,有單入手價$720,95% new

開售價$450 食價$500 (食板既朋友可加$250去收多set 2*1g ddr800 Corsair  twins 既ram , 凡勝出者都可加入選購)

注* 此板開am3 既4核就容易 (官網直頭出左個開核尊用bios ) , 但用來開5000既4核就自己小心了 ... 我開唔到

除非有人食左 , 否則不排除收起自用 (好希望搵到開5000方法 <--努力)

http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?147 <---資料 , 全固電容 , 3*CF 化

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 TOMLEE123 於 2010-1-12 02:35 發表
J&W 790gx EXTREME
09年10月1日買入,有單入手價$720,95% new

開售價$400 食價$500 (食板既朋友可加$250去收多set 2*1g ddr800 Corsair  twins 既ram , 凡勝出者都可加入選購)

注* 此板開am3 既4核就容易 (官網直頭 ...

要set jumper
set左未呀~

"除非有人食左,不排除收起自用"?
係咪意思即係如果唔係即食 BID左 有機會唔賣留返自己用?

原帖由 harry1988 於 2010-1-12 12:31 發表
"除非有人食左,不排除收起自用"?
係咪意思即係如果唔係即食 BID左 有機會唔賣留返自己用?

yes ....  筷板 "放" 係咁上下價     "用" 如果我解決到問題,用就對我黎講超值
相對個post 既完結時間係 比我自己既時限

請問有冇實物圖片睇...????

請問有冇實物圖片睇...????
Gpx-Z 發表於 2010-1-16 09:03

同張圖一樣的了 ~ 講堅 ~ 3*CF , PCIe 2.0 , 全固 都ok睇得 + 超得
我e+ 放緊我粒5000 ar , 出到我都唔賣呢筷板 ...

唉 ... 一係解決問題 ... 一係是但賣走返一樣 ...

極度感激各路好友支持~~~ 多謝 ~~ thq~~~
danny2244
gn02259451
majai214
panda-z
lok2007
cello13814

非常感激您地~~ yeah~~