(完成)

3.2G 平價4核 AMD x2 5000  (23/Jan 23:00 End)

現在新code試左多數都開唔到4核了.   
手上只剩此粒開4 CPU, 唔好錯過了, 要盡情享受高速性能強勁既平價4核CPU就好出手.

Athlon x2 5000 穩定開4核同6M L3 行 3.2G, 測試開4核只用BIOS ACC set auto, 行3dmark同打機完全正常.

Gigabyte GA-MA78GM-US2H MATX 底板

AMD 780G + SB710 晶片組, 內建ATI Radeon HD 3200繪圖引擎(DirectX10), 內建HDMI/ DVI影音介面並支援Full HD 1080藍光與HDCP格式播放.
2盎司純銅電路板內層設計的「技嘉第三代超耐久技術」, CPU 電源模組採用全固態電容設計, 支援ACC(Advanced Clock Calibration)進階時脈校準功能, 雙通道DDR2 1200+記憶體架構.

CPU同底板有單,有齊盒及配件, cpu月頭買AVNET保用3年, 散熱全新未用過, 底板上年11月買($560), 聯強保用3年.
可以放A Shop(買家比A費) / 中環線, 觀塘線MTR交收

CPU 只有即食價$530

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

900$得唔得...~?^^?

900$得唔得...~?^^?
mason6646 發表於 2010-1-18 10:21 PM

唔可以講價㗎, 會比人扣分...

你粒550be搭呢塊版得無? 1set賣啦
CLEOJADE 發表於 2010-1-18 22:42

你想要550be + 此底板?

Phenom II x2 550 BE CPU + Gigabyte GA-MA78GM-US2H 底板一齊食 $1300.

我想只要那粒5000+ ... 有無得諗?

一set包超3.2GHZ?

我想只要那粒5000+ ... 有無得諗?
macobox 發表於 2010-1-18 23:34

睇下有無c兄要板.

一set包超3.2GHZ?
LoLau 發表於 2010-1-18 23:41

是的, 一set包超3.2Ghz.

Push~Push