沒人要, 留返自己用啦, 麻煩 版主 close, Thanks.

出售ASUS P6TD DELUXE X58 OC Palm Edition M/B [[email protected] 23:00]
購自 此處 CHING

item 1 : 出售ASUS P6TD DELUXE X58 OC Palm Edition M/B

http://tw.asus.com/product.aspx? ... tsOo&templete=2

全齊有盒,有保養有單11/11/08購入

SSP 港鐵交收

起bid: $1200
Each Bid @$50HKD
食: $1400
  下載 (129.31 KB)

3 天前 16:51
  下載 (110.75 KB)

3 天前 16:52

item 2 : i3 system
CPU: INTEL CORE I3 530
MB:MSI H55M-E33 micro 板
即食 $1500

item 2  於 1月9 在 jumbo 購入, 配件, 盒 等等 都全齊.

item 3 : 另一 Asus 板.
RAMPAGE II EXTREME
連 XIGMATEK SCORPION S1283 CPU COOLER
即食價 : $1800.00
今晚 才交收, 剛才 上機, 發覺 太複雜, 不合 自己玩. 不太依重 超頻)
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

(ITEM 1, 3 會留下 一板 給自己用, 以 ITEM 3 為 出售優先.)

此 板 即係 P6T DELUXE V1 (with SAS on board),
加上 OC PALM.
OC PALM 作用 :
ONLINE OVERCLOCK; YAHOO WIDGETS
因 前2日 拿回來後 未上過機,
所以 真實情況 亦不清楚

資料有問題,麻煩更正

item 2 : i3 system
CPU: INTEL CORE I7 530
MB:MSI H55M-E33 micro 板
RAM: DDR3 1600 OCZ-OCZ3G1600LV4GK 4G Kit 2packs total 8G ram
所有 產品 於 1月9 在 jumbo 購入, 配件, 盒 等等 都全齊.

thanks! ching.

item 3 唔要個 CPU COOLER
賣幾錢?

CHING, 個 COOLER 係 跟埋嚟. 呢隻野 我都唔知價.
咁啦 唔要 COOLER 平 $100 啦.
應該 合理掛.

CHING, 我係 hkepc, 主要 是買家, 好似 出售.
開心見成.
(只要不是 PM 出價) 講出你的心水價,
大家 傾傾吧.
不過 你都見 P6T DELUXE 都標 $1200/$1400...
R2E 空間 不多.
THANKS!

收股市後 再傾!

CHING, 我係 hkepc, 主要 是買家, 好似 出售.
開心見成.
(只要不是 PM 出價) 講出你的心水價,
大家 傾傾吧 ...
juicy 發表於 2010-1-22 15:27

問多樣o野.....係咪齊盒齊配件?

我講個心水價出o黎一間比人話壓價就唔好啦
其實唔要 cooler 個價($1,700)同我心水價差唔多o架喇

我講個心水價出o黎一間比人話壓價
CHING, 每人都不同. 所以 問埋你個 心水價. 大家 都是玩家, 唔係 都唔會 買 呢類貴野玩, 又煩又貴.
齊 配件 (2-way 3-way SLI cable  前賣家 都跟埋嚟, 呢様野 - 好多時 跟漏左)
, 不過 INVOICE 要 同 "前賣家" 攞. hornington 保 --- 好似 不用 invoice 睇 label 已可以.

咁啦, 我都想 試一試 跟機 張 sound card.
如果 唔跟 sound card, $1650 比你食啦. (只係開呢個價比你, 其他人 ---- sorry!)
時間 一定要今晚 決定, 我明天 會 搵板上機 - set 返套 i7 再玩過.