[出售] 周邊雜物 [END: 04/02/2010 23:00]

清理屋企是整理d 電腦雜物, 與其繼續擺放不動, 不如平讓俾有用既ching.

1. VGA 3米線, 公頭去公頭. 開了包但未用過, 99% new, 100% working.    (eat by hkstar)
底價$10
每BID$1
即食$20

2. Data transfer switch. 90% new, 100% working.

底價$1
每BID$1
即食$10

最好係港島線同將軍澳線交收, 其他地點要商議.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 1# ukulele

請問"VGA 3米線"係咪一定會唔有變色既問題出現?
如果係既話
就十蚊

我用黎連lcd tv, 咁好似無hdmi 咁好, 但又不至於嚴重變色.
其實我都唔知同display card 有無關連.

回復  ukulele

請問"VGA 3米線"係咪一定會唔有變色既問題出現?
如果係既話
就十蚊 ...
whisky1314 發表於 2010-1-31 00:44

回復 3# ukulele

哦
咁我明白啦
因為我用開果D VGA線
一用得耐就會變色
但係郁郁下條線又正常番

咁好啦
1. VGA 3米線, 公頭去公頭. 開了包但未用過, 99% new, 100% working.
$10

item1 eat

你可唔可以試下唔好屈條線試下?
定或是張咭開始變色?

回復  ukulele

哦咁我明白啦
因為我用開果D VGA線
一用得耐就會變色
但係郁郁下條線又正常番

咁好 ...
whisky1314 發表於 2010-1-31 02:14

Hkstar ching, PM you already.

item1 eat
hkstar 發表於 2010-1-31 02:48

9. 買賣標題上必須清楚列出截止日期及時間。開賣期最長為 5 日(出帖日+5日)

我個標題有寫 END: 05/02/2010 23:00
唔明你意思係乜.

9. 買賣標題上必須清楚列出截止日期及時間。開賣期最長為 5 日(出帖日+5日)
HKDMC 發表於 2010-1-31 13:10

你30號出post

31,1,2,3,4,5  <-----6日