全新 DAB+/FM Radio 數碼收音機,已有廣播、早買早享受(END: 2011-09-16 23:00)

物品名稱: 全新 DAB+/FM Radio 數碼收音機 (只售圖中藍色的)
數量: 1
即食價: $238
底價: $178
每口叫價: $10 或其倍數
100% new & work, 包原廠三腳火牛、說明書及盒

現有 7 個頻道廣播(好似是 24HR 試播)
音訊極佳無雜音,駁出喇叭更正 (個人觀感及體驗,本人非音響專家,完美音響發燒友慎拍)

禁止完結前一小時才首次下標!

考慮清楚才下標, happy bidding :
爽約而不作回應 -180加禁言30日
爽約有作回應 -150加禁言15-30日
第二次爽約會永久涷結戶口
被投訴交收遲到或拖延交收引致交易告吹 -50至100加禁言15-30日

九龍塘 MTR、東鐵、馬鐵 交收!

100% 全新!

只售藍色那個

保證香港合用!

說明書, LCD 可出中英文介面及電台廣播的訊息!

請問4粒電可用幾耐?

請問4粒電可用幾耐?
dieago 發表於 2011-9-11 19:06

說明書冇寫, 所以我都唔肯定哦....
不過純接收, 冇發射訊號, 應該都好省電吧....

a-shop 交收, i'll pay the a-fee.
thanks.

the above is a question, thank u.

the above is a question, thank u.
Dijeridu 發表於 2011-9-12 08:06

如 eat 價食,可係市區合理範圍內包括 A Shop 交收(最好MTR)

Thanks

$178 thanks
Billykwok 發表於 2011-9-11 22:23

多謝 bid

a-shop 交收, i'll pay the a-fee.
thanks.
Dijeridu 發表於 2011-9-12 07:21

其實 a-shop 交收的程序係點的?
是否我擺件野上去, 你取貨俾錢後, 我再要上多一次去拿錢?

其實 a-shop 交收的程序係點的?
是否我擺件野上去, 你取貨俾錢後, 我再要上多一次去拿錢? ...
crabcrab 發表於 2011-9-13 13:16

You are right