賣壞電腦一部 [END:18/5]

CPU:Intel® Pentium® 4 Processor 2.40 GHz, 512K Cache, 533 MHz FSB(有原裝風扇)
底板:MP-P4GE-M(爆左CAP)
RAM: ValueRAM KVR400X64C25/512MB 2.6V
HDD:Maxtor 80GB (IDE)
DISPLAY:天揚GRANDMARS R9550GT DDR 128MB
DVD-ROM:LITE-ON(IDE)
火牛:GTR P4-300W
機箱:舊鋁機箱有3X3.5" 1X5.25" 可放M.ATX版 連兩把風扇(機背)
開機入唔到WINDOW 當壞賣

全食:$100
只限將軍澳線及觀塘至調景嶺站交收
麻煩EAT後買家於24小時內主動PM我

[/img]

PUSH~~

除MB外, 其他零件有冇check過是否正常?
infine543 發表於 2012-5-14 21:59

除左硬碟試唔到之外 其他試左冇問題

其實樓主的 Magic-Pro 底板是可以免費更換電容(即使過了保養期也可以),所以如果賣不出及有空的話,不如先去維修部更換了電容,再試一試能否正常運作後再出售吧。

交收可否6月4日後?  硬碟係真試唔到,定係壞咗認唔到?
infine543 發表於 2012-5-15 23:44

64有野做?

我搵人幫我試一試硬碟 但只會試S.M.A.R.T有冇問題

64有野做?

我搵人幫我試一試硬碟 但只會試S.M.A.R.T有冇問題
風吹草動 發表於 2012-5-16 01:33

post 錯區?

post 錯區?
bubibubi 發表於 2012-5-16 23:35

琴晚版主轉左我過黎
我自己都唔知咩事...

moved