[最後一減]99%新 HTC SENSATION XE WITH BEATS AUDIO 行貨 (END: 19 MAY 2012)

出售接近全新 HTC SENSATION XE WITH BEATS AUDIO (SIS 行貨)

家人上星期五中的抽奬禮物, 由於沒有購買單, 已查詢HTC 保養會跟出廠日期, 至 30/JAN/2013.

部機只係差過一次電, 玩左十分鐘左右, 電話無打過, 跟機的MONSTER耳機無用過, 老人家完全唔識用. 所以出售.

紅磡, 尖沙咀-旺角 交收. 其他地方先傾傾,大家就一就...

START: HK$2,900
BID:       HK$10
EAT:      HK$3,000

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跟機機面
膠貼係咪未撕?

跟機機面
膠貼係咪未撕?
myerst1121 發表於 2012-5-16 16:06

機面果塊係膠片來, 包前後一圈, 唔係貼住的... 可TAKE OFF/ON anytime. 隔住都控制到.

Sorry, wrong date

推下先!

減了價, 推一推

ching耳機會否分拆出售?

ching耳機會否分拆出售?
sada14 發表於 2012-5-18 15:21

師兄, 如果咁ARM有人想要機唔要個耳機, 我才會考慮, 我怕賣左耳機會難左甩手..

下面有位CHING, 都係放耳筒, 個耳筒唔可以用喺IPHONE, 但其他機唔知用唔用到? 老實講, 如果平D會有興趣D, 因為而家原價好似都只係<3500

下面有位CHING, 都係放耳筒, 個耳筒唔可以用喺IPHONE, 但其他機唔知用唔用到? 老實講, 如果平D會有興趣D,  ...
myerst1121 發表於 2012-5-18 20:37

宜家出面最平3498左右啦, 玩左十分鐘炸...