已改價 賣藍寶石HD 4850 連 利民V2 全銅散熱器 (512MB RAM) [email protected]/5

原裝散熱

利民V2 全銅散熱器

a. 物品名稱 --- 藍寶石HD 4850 連全銅散熱器

b. 數量 --- 1

c. 即食價 --- $380

d. 底價(等同最低出售價) --- $280

e. 每口叫價 --- $10 或其倍數

f. 保養期 --- 冇保, [更新]: 為保障買家, 特設私保三日 {不過我都相信用唔著, 因為上個星期上水個時用過佢做替補, 工作正常}

g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% Work, 有 4pin x 2 轉6pin, dvi 轉hdmi, dvi 轉vga, cd一張, hd4850, 利民V2 全銅散熱器, 原裝散熱器, 紅蝠8;
cm 風扇

h. 交收方式/地點 /期限 --- 市區港鐵站, 東鐵線

參考資料:
全銅散熱器
http://www.thermalright.com/new_ ... t_vga_cooler_v2.htm
火蝠8CM風扇
http://www.enermax.com/home.php? ... mp;lv1=13&no=32

補充: 係512MB RAM

又更新一下, 因為執屋時有不慎, 整唔見左鐵勾(扣住風扇的), 所以要用索帶索住或3M膠紙痴住, 因此, 價錢稍有改動

已更新, 輕力一推

樓主邊張是實物圖,可否映映其他角度

樓主邊張是實物圖,可否映映其他角度
stamp3010 發表於 2012-5-23 23:19

兩張都係, 一張係未換全銅散熱時時影的, 一張係換6970之後影的

依家冇左兩隻勾仔, 唯有平D賣

輕力一推

原裝散熱重有無?私保?日

原裝散熱重有無?私保?日
stamp3010 發表於 2012-5-24 18:33

冇保, hd4850 都好似好多年了, 我之前上水冷搵佢頂檔都冇問題, 所以私保3日啦 (我會響一樓更新)

食緊早餐, 推一推

$280.......

$280.......
semson 發表於 2012-5-26 23:06

多謝出價