「減價」黑色PS3 40GB主機(27/5/2012 23:00)

黑色PS3 40GB主機
80-90%新, 因工作繁忙關係,所以非常少玩而出售,
現版本為 3.72

原廠保養已過, 私保3 days (不包括人為損壞, 改機, firmware升級所引起之任何問題)

配件如下:
原裝DualShock 手制 X1
原裝AV線 X 1
USB CABLE X1
電源線 X1

底價$1300 >>>> $1200
每口$50
即食$1500 >>>> $1350

Monday to Friday 18:00-20:00 柴灣 至 金鐘MTR交收
中bid者必須於24小時內pm本人

有冇得出HDMI?

回復 2# Evangeline

有冇得出HDMI?
Evangeline 發表於 2012-5-23 12:33

yes , with HDMI out

PUSH PUSH PUSH

問幾條問題
之前有無改過機()
有無壞過
有無跟HDMI條?
依家有隻GVG 洗唔洗更新 firmware先玩到(因你話如更新 firmware你就不保?)
最重要啦  係唔係100%無問題?  因你只話80-90%新  無話100%Work

問幾條問題
之前有無改過機() >>>> 冇改過機

有無壞過 >>>> 冇壞過 (冇黃燈冇紅燈過)

有無跟HDMI條? >>>> 我屋企得一千零一條,仲係幾貴下既MONSTER線,所以跟唔到比買家,不過都平左成百蚊,而且出面而家都係廿三十蚊條,

依家有隻GVG 洗唔洗更新 firmware先玩到(因你話如更新 firmware你就不保?) >>>>SORRY,冇呢隻GAME 所以答唔到你使唔使更新先玩到,如果你驚有問題,可以搵日大家夾到時間,去A SHOP或搵個地方,你即場更新FIRMWARE ﹠試機再交收,不過就唔再私保!

最重要啦  係唔係100%無問題?  因你只話80-90%新  無話100%Work >>>> 同上,部機100﹪WORK

box? slim version?

回復 7# zyretz

有盒, 厚version, thx

HDMI output ? Thx
Sorry 低能左,當我無問過