七成新W910i水貨/九成新Logitech Dinovo Edge [30-5 2300 end]

1.) Sony Ericsson W910i (T-Mobile Version)
含: 機, 火牛, usb線, 半條handfree(得port>>mic連3.5mm頭果part), 盒, 說明書
100% work無sim lock, 同港版w910i一樣, 只係keypad無筆劃 (實際上可用筆劃輸入法)同埋多左t mobile個logo
$180起, $250eat, [email protected]

2.) Logitech Dinovo Edge (歐版鍵)
palm rest有啲一點點黑色, 唔多, 同埋"S", "D", 左"CTRL"有甩色
windows應該可以set返做美版鍵 (起碼我mac可以)
個藍芽同我部mac唔太夾所以賣返出黎
含: keyboard, 叉座, 火牛, 原裝藍芽手指
$320起, [email protected], $400 eat

輕鐵/西鐵/荃灣線/a shop交收
全包五天私保, 人為損毀不包~

香港SIM卡係唔係冇影響?

香港SIM卡係唔係冇影響?
wilson88799 發表於 2012-5-28 16:29

已經flash左做香港版本, 同港版w910i無分別~

100%work 用到本港3g?
搶購一空 發表於 2012-5-28 16:33

我自己zip張3仔sim卡落去可以上網~

ITEM 1 左邊少左一舊part?

lam3010 發表於 2012-5-28 23:33

係
已經搵唔返, 反正部機只係拎黎粗用

lam3010 發表於 2012-5-28 23:33

drop the ground before?

drop the ground before?
buyer123 發表於 2012-5-29 18:27

唔係