全新室內無線電話 21 / 7 / 2012

Item 1
a) 全新室內無線電話 (單機) Eat $120 - 己交收
b) 全新室內無線電話 (單機) Eat $120 - 己交收

注: 只有英文操作介面!

Item 2
a) 全新室內無線電話, 子母機 Eat $200
b) 全新室內無線電話, 子母機 Eat $200

注: 只有英文操作介面!

如電話有以下問題: 私保3日 (交收日起計)
e.g. 唔著, 叉唔到電, 無聲(聽唔到或講唔到), 無display!

唔保無中文介面或唔識用英文介面等問題!

星期一至五, 放工時間約.. 6:15~7:00PM 係牛頭角, 太子, 深水埗, 荔景, 葵芳 等MTR 交收!

可7:00PM 葵芳收交優先!

星期六,日 地點多數葵芳. 時間另議!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問呢部以色列電話係香港用唔用到?
同埋是否用AA充電? Thx!

回復 2# Thermo

香港用到!!
內置叉電!!
包三腳火牛一個!! < 子母機
包二腳火牛一個!! < 單機

回復 1# 0-0-0-0

有冇私保??

回復 4# richardwanghk

如電話有以下問題: 私保3日 (交收日起計)
e.g. 唔著, 叉唔到電, 無聲(聽唔到或講唔到), 無display!

唔保無中文介面或唔識用英文介面等問題!

請問咩時間/MTR站可以交收?

星期一至五, 放工時間約.. 6:15~7:00PM 係牛頭角, 太子, 深水埗, 荔景, 葵芳 等MTR 交收!

可7:00PM 葵芳收交優先!

星期六,日 地點多數葵芳. 時間另議!

回復 6# Thermo

己更新, please check! Many thanks!

回復 9# kcchong18

師兄, 唔好意思!
返屋企睇清楚, 原來個火牛係兩腳插頭! 不過香港一樣可用到!
記錯了, 三腳插頭原來係另一款子母機!

如師兄唔啱, 可取消Eat!!

新加咗圖, 可睇睇!!

謝謝!