全新DIABLO 3, MON, PSP, 高清TV手指, PS2/PSP/360遊戲機配件(22/7)

全新DIABLO 3 標準版 繁体中文版 370.

BenQ G2220HD LCD MON, 約9成新後面連貼都未C, 680.

1A(上圖).9成新銀色PSP 3000薄機, 可玩開心遊戲, 有盒同火牛, 850即食
1B(下圖).9成新銀色PSP 2000薄機, 可玩開心遊戲, 有盒同火牛, 唔怕大熄. 760即食.
可加100 連8G卡同機套.

4.高清TV手指, 條天線原本係細頭, 改做大頭直接駁天線,
條線可能不太好, 某方向有時收唔到, 60即食.

5.PS2 透明藍及紅SAVE卡一盒, 全新未開封, 120即食.
6.PS2 原裝凸粗鍍金S線約6-7成新 60即食.
7.PSP 原裝火牛(買機跟), 60即食.
以上全部係SONY原裝貨, 唔係第三廠出.

9.原廠360 VGA線一條110即食.
10.原廠360 色差線一條60即食.
買多過來2樣減10, 3樣減20, 4樣減30如此類推.

藍田MTR交收, 多買有優先
黑名單:md5354
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

4.高清TV手指 win 7 用唔用到?

4.高清TV手指 win 7 用唔用到?
Hayes 發表於 2012-7-17 01:21

yes用到

推呀~~~~~

最衰你要藍田交收!!! 唔係我都會諗下食唔食隻DIABLO 3

最衰你要藍田交收!!! 唔係我都會諗下食唔食隻DIABLO 3
idevil 發表於 2012-7-18 02:44

無法~~~~~

[quote]全新DIABLO 3 標準版 繁体中文版 370.

BenQ G2220HD LCD MON, 約9成新, 680.

有保養嗎到幾時?   680起bid?

[quote]全新DIABLO 3 標準版 繁体中文版 370.

BenQ G2220HD LCD MON, 約9成新, 680.

有保養嗎到幾時?   6 ...
hk4832 發表於 2012-7-18 10:20

你指MON? 680即食, 無保了,

回復 8# 手仔多多

今幾錢起bid?

回復  手仔多多

今幾錢起bid?
hk4832 發表於 2012-7-18 13:11

NO BID