[出售] 2.5吋500GB HDD / Intel Gigabyte CT Lan Card [[email protected]]

[低價出售] 2.5吋500GB / Intel Gigabyte CT Lan Card [[email protected]]

家境清貧第N彈。。。

尋求熱心、交收時間彈性靈活且快速交收的買家!

請在下標前仔細閱讀本帖上的每一個字
----------------------------------------

ITEM 1 : Seagate 2.5吋 500GB HDD

沒保養, 100% Work
使用時期約一年, 本是我的Notebook裡的HDD, 但因我換了SSD, 所以出售這HDD
私保七天

圖片1
圖片2
圖片3
圖片4

起bid價: 100元
每口價: 10元
即食價: 200元

ITEM 2 : Intel Gigabyte CT PCI-E Desktop Adapter (Lan Card)

半年前團購買入, 本人只用了約一個月
沒保養, 100% Work
私保七天

圖片1
圖片2

起bid價: 100元
每口價: 10元
即食價: 200元

請在下標前仔細閱讀本帖上的每一個字
----------------------------------------

交收事項
請買家自備零錢,避免找續(個人建議)

交收地點
只接受以下交收地點,其他一律免問

1) 西鐵沿線
2) 中環港鐵站

交收時間

只能在星期一至五,6:15pm – 8:00pm

ITEM 1 : Seagate 2.5吋 500GB HDD
eat

2) 中環港鐵站 trade

回復 3# son926son

請問...你係只bid ITEM 1 , 還是兩個都bid?

因為我見你第二個帖有『2)』..我唔肯定係什麼意思...

Eat/Backup eat

尋求熱心、交收時間彈性靈活且快速交收的買家!

2) 中環港鐵站

交收時間

可在今天,6:15pm

回復  son926son

請問...你係只bid ITEM 1 , 還是兩個都bid?

因為我見你第二個帖有『2)』..我唔肯定係 ...
zankues2 發表於 2012-7-30 14:34

交收地點
只接受以下交收地點,其他一律免問

1) 西鐵沿線
2) 中環港鐵站

係中環港鐵站交收
thx

2) 中環港鐵站 trade
son926son 發表於 2012-7-30 14:32

更正:

中環港鐵站 trade

即食 200元

西鐵HUNG HOM trade, 即日都無問題6:15pm – 8:00pm

thanks

3.5 HDD點解打2.5=.=